مجازات توهین قذفی چیست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۸۷ #03300955

باسلام میخواستم اینو بدونم مجازات توهین قذفی که بنده تو عصبانیت شدید بودم برای خیانت همسر دادم بهش که توی ۲ تا دادگاه پرونده خیانت دارد مچشو‌ بار دوم گرفتم روی عصبانیت توهین و قذفی بهش گفتم پیامکی محکوم شدم به پیچ میلیون ۱۰۰ میخواستم بدونم کمتر میشد برج ۱۲ پارسال شده برج ۵ امسال محکوم شدم خواستم بدونم میشد کاریش کرد ممنون

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود مجازات توهین جزای نقدی است
قذف شلاق

مجازات قذف شلاق و توهین جزای نقدی می باشد.

با سلام
مجازات قذف شلاق میباشد
هرگاه کسی زنا یا لواطی که موجب حد نیست مانند زنا یا لواط در حال اکراه یا عدم بلوغ را به دیگری نسبت دهد به سی و یک تا هفتاد و چهار ضربه شلاق تعزیری درجه شش محکوم میشود.
مواردی که حد قذف ساقط می شود:
الف- هرگاه مقذوف، قاذف را تصدیق نماید.
ب- هرگاه آنچه به مقذوف نسبت داده شده با شهادت یا علم قاضی اثبات شود.
پ- هرگاه مقذوف و در صورت فوت وی، ورثه او، گذشت کند.
ت- هرگاه مردی زنش را پس از قذف به زنای پیش از زوجیت یا زمان زوجیت لعان کند.
ث- هرگاه دو نفر یکدیگر را قذف کنند، خواه قذف آنها همانند، خواه مختلف باشد.

سلام.اگر توهین قذفی کرده باشید محکوم به شلاق میشوید.

سلام
مجازات توهین و قذف جداست
قذف ۸۵ ضربه شلاق
توهین ۲تا ۶ میلیون تومان
بسته به اینکه شما کدام. جرم را انجام دادید