ملک ما به اسم یکی دیگه است؛ چکار باید بکنیم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۹۲ #03294021

سلام خسته نباشین
پدر بنده سال ۹۵ فوت کردن خونه ما به اسم عموم هست
الان که تقاضای سند مون رو میکنیم سنگ اندازی می‌کنه نمیخواد ملک رو بده
ما ۲۵سال هست تو این ملک ساکنیم

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت وجود ادله مبنی بر مالکیت شما، دعوای الزام به تنظیم سند رسمی طرح کنید

با درود
ابتدا باید بعنوان مالک واقعی اثبات کنید که پدرتان با یکی از سبب های قانونی، مالک ملک بوده است و آن مال اکنون به شما تعلق دارد.
وگرنه، مطابق ظواهر و اصول اسناد و قانون، ملک متعلق شخصی است که سندرسمی بنام اوست، و اثبات سخن شما، مستلزم ارائه دادخواست و دفاع جنابعالی، در محکمه است.

با توجه به اینکه مالکیت ملک به موجب سند بنام عموی شما است اقدامی نمی توانید بکنید مگر اینکه خلاف ان را اثبات نمایید و با اسناد و مدارک مدلل مالکیت پدر را بتوانید اثبات نمایید

درود و عرض ادب
سند مالکیت به اسم عموی شما دلیل بر مالکیت ایشان است و شما باید بتوانید مالکیت پدرتان را نسبت به آن ملک ثابت نماید.

با سلام
شما می توانید از طریق شورای حل اختلاف اقدام کنید منتها باید مدرک یا شاهدی داشته باشید تا اثبات کند که این ملک مال پدر شما است
واگر سند به اسم عموباشد حتما با قولنامه یا مبایعه نامه به پدر انتقال دادند