دادخواست طلاق چگونه ارائه دهم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۳ #03293464

سلام
همسر من ادم بی مسولیتی هست، دو سال ازدواج کردم و تو این دو سال به روی خودش نیاورده که من نیاز مالی دارم و به ندرت و مبلغ سیصد یا چهارصد هزار تومن بهم داده که برم خرید اونم با این گرونی ها اصلا اخلاق نداره عصبی و فحاشی، میکنی، توی جیبش دو بار تریاک پیدا کردم، من فوق لیسانس دارم و شاغل هستم ولی این دلیل نمیشه که همسرم به من پول نده، میخوام بدونم نفقه من چقدره؟ و ایا دادخواست طلاق بدم میتونم طلاق بگیرم یا خیر؟! همسرم تا دیر وقت سرکار شغلش ازاده تو این دو سال وقتی برای من نداشته و من با خانواده ام میرم بیرون درصورتی که بهواد میتونه برام وقت بذاره ختی روزهای تعطیل تا دو ظهر خوابه و بعدش خودش تنهایی میره بیرون ،ما تو یکی از خونه های بابام زندگی میکنم حتی به روی خودش نمیاره که پول اب و برق و گاز بده و هنه رو بابام پرداخت میکنه و من واقعا خجالت زده میشم تحمل این شرایط برام عذاب اوره

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
برای شروع و ثبت مراحل طلاق زوجه بایستی از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی شروع کرد. در ابتدا دادخواست در دفاتر الکترونیک قضایی ثبت می شود و سپس به دادگاه خانواده فرستاده و ارجاع می شود.