شکایت مجدد در دادگاه حقوقی امکانپذیر است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۷۷۹ #03248906

سلام و وقت بخیر
فردی از بنده و دو نفر از دوستانم که در خابگاه هستیم اتهام خیانت در امانت در قبال یک لپ تاپ زده بود و در دادگاه کیفری از ما شکایت کرد اما دادگاه کیفری و تجدید نظر رای به قرار منع تعقیب برای ما صادر کرد یعنی رای قطعی داده است و پرونده مختومه شده.... اما حالا فرد شاکی که لپ تاپ ش گم شده ادعا میکند که میخواهد در دادگاه حقوقی از ما مجددا شکایت کند به استناد اینکه از ما فایل صوتی دارد
خواستم بپرسم آیا امکان دارد با توجه به رای قطعی و مختومه شدن پرونده از ما دوباره با عناوین دیگر در دادکاه حقوقی شکایت کند؟

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله میتواند صدور قرار منع تعقیب به این معنی نیست که ایشان محق نیست در مورد موضوع شما برای دادگاه ارتکاب بزه خیانت در امانت احراز نشده یعنی موضوع فاقد وصف جزایی بوده لیکن مانع طرح دعوی حقوقی نمی باشد

بله امکانش هست ولی در صورت عدم ارایه دلایل متقن نتیجه ای حاصل نخواهد شد