امکان انکار اقرار برایم وجود دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۹۲ #03240521

سلام وقت بخیر
بنده تو هر دو شعبه اقرار کردم میتونم انکار کنم بخاطر مصرف قرص ارامبخش متاسفانه دوتا رای برای من صادر شده یکی برای دعوا و شرب خمر داخل یک شعبه به پرداخت دیه هشتاد ضربه شلاق حدی و هفتاد و چهار ضربه تعلیقی و بخاطر توهین شش میلیون تومان و شعبه ی دیگر که پلیس راهور معرفی کرده هشتاد ضربه حدی فکر نکنم با یک قاتل زنجیره ای چنین حکمی رو بدن خواهشا چیکار کنم

مشاوره حقوقی شرب خمر
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

انکار پس از اقرار اصولا مسموع نیست

سلام چون با اراده اقدام به اقرار کرده اید به نظر انکار آن از سوی دادگاه پذیرفته نمی‌شود

متاسفانه اقرار شاه دلیل لقب دارد و به صراحت قانون انکار پس از اقرار مسموع نیست مگر با شرایطی که به نظر نمی‌رسد درباره شما مصداق داشته باشد، و البته که احکامی که برای متهم به تکرار قتل عمد با آرای صادره بر علیه شما متفاوت است، تا جایی که پرسش بیان میکند مجازات های خارج از چارچوب قانون توسط دادگاه تعیین نشده

درود
خیر نمی توانید ضمنا سوال قبلا پاسخ داده شده هشتاد ضربه مجازات شرب خمر است.

درود بر شما، بعید است در این مورد انکار پس از اقرار مسموع باشد.

خیرانکاربعدازاقرار پذیرفته نیست

انگار پس از اقرار مسموع نیست مگر با اثبات فساد یا اکراه در اقرار که در مورد شما هیچ یک از این موارد وجود ندارد .