آیا باید تمامی این وکالت ها و سلسله اسناد توکیلی و تفویضی نادیده شوند یا باید ترتیب اثر و انتقال صورت پذیرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۴ #03222518

شخص الف مالک سه دانگ یک ملک میباشد که سند مالکیت آن سه دانگ نیز برایش صادر شده و سپس اقدام به فروش سه دانگش به شخص ب مینماید البته در قالب وکالتی ( وکالت بلاعزل فروش ) سپس شخص ب اقدام به فروش سه دانگ به شخص ج میکند که ایشان هم وکالت را واگذار میکند به شخص ج در قالب سند تفویض وکالت و اکنون شخص چ هم قصد فروش و واگذاری دارد که شخص الف که سند مالکیت هم هنوز بنام ایشان میباشد اقدام به خرید از شخص ج میکند و ایشان نیر مورد وکالت را به شخص الف برمیگرداند یعنی تفویض میکند و سوال اینست که اکنون تکلیف چیست آیا باید تمامی این وکالت ها و سلسله اسناد توکیلی و تفویضی نادیده شوند و اصلا آنها را پاره کند یا باید ترتیب اثر و انتقال صورت پذیرد و در صورت انجام مورد وکالت در اینجا فروشنده و مالک با وکیل و خریدار همان شخص الف میباشد یعنی اداره ثبت امکان ثبت مجدد سند مالکیت در دفتر املاک بنام خود شخص مالک که در بنامش در دفتر املاک ثبت میباشد اقدام کند؟؟

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با عرض سلام
۱.مسلما ثبت مجدد سند کاری بیهوده است .
۲.ملک را می‌توان با مبایعه نامه معتبر و وکالتنامه منتقل کرد.

با سلام
با توجه به اینکه انتقالها به صورت وکالتی بوده است و سند بنام شخص الف می باشد ، در صورتی که فی مابین ایادی میایعه نامه وجود دارد مجدد شخص اخیر می بایست با شخص الف یک مبایعه نامه تنظیم نمایند و نظر به اینکه وکالتها بلاعزل می باشد و تفویض شده است وکیل وکالتنامه ها می بایست به دفترخانه تنظیم سند وکالت مراجعه و اقدام به استعفا نماید و اعلام عزل کفایت نمی کند

ثبت مجدد سند بنام مالک اصلی ملک بی معنی و مزحک است اما عزل وکیل از جانب شخص الف و ارسال اظهارنامه جهت اطلاع وکیل منعزل برای پیشگیری از تخلفات احتمالی در آینده امری الزامی و مفید است.
مؤید باشید