چگونه میتوانم از وکیل همسرم، شکایت نمایم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۱۱ #03211764

سلام برای راضی رضای خدا لطفا جواب بدید.
من سر یه سری مسائل کوچیک با خانومم قهر کردیم برای مدت کوتاه و چون بهش گفتم دیگه نمیخوام برگردی بخاطر شرایط عصبانیت در اون لحظه، اینا هم وکیل گرفتن، ولی بحث اینجاست با اینکه من ماشین خونه زمین و باغ های خودم را به اسم همسرم کردم و همیشه به خاطر اینکه من مغازه دار هستم تمام حساب کتاب ها رو از بستن مغازه به خانم می‌دادند و کلا حساب کتابها دست اون بود اما این خانوم وکیل به خاطر اینکه همسرم من رو بترسونن یا باعث بشه که توی دل من خالی شه، بهش گفته بود که به دروغ بگو شوهر من هفت سال به من نفقه نداده، که خود این عمل باعث شد من اعتماد نسبت به همسرم بعد از ۱۲ سال زندگی از دست بدم، مورد بعدی این بود که به همسر من گفته بود که عنوان کنم که شوهرت با کسی رابطه داشته، من یه کاری می کنی یه نفر مخشو بزنه چهار تا پیامک به هم بفرستند، خودش یه ادله میشه برای طلاق.

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
در صورت اثبات خود می توانید به کانون وکلا شهر وکیل مراجعه کرده و علیه ایشان شکایت نمایید

سلام اثبات این که وکیل سخن خلاف شان یا وظیفه گفته بسیار سخت است ضمن این وکیل فقط مشاوره می دهد و موکل می تواند نپذیرد . در هر حال به نظر نمی آید تخلفی صورت گرفته باشد .

میتوانید تخلفات ایشان را به کانون وکلای مربوطه اعلام نمایید

با سلام این موارد را تنها در صورت اثبات می توانید ادعا کنید که به نظر بسیار دشوار می رسد علی ای حال می توانید شکایت خود را به کانون وکلا و یا مرکزمشاوران استان محل اقامت ایشان ارجاع دهید

سلام
اثبات این امر که این موارد را وکیل همسر شما به ایشان گفته است امر دشواری است. و به احتمال زیاد شکایت شما ره به جایی نمی برد.
با این حا می توانید به کانون وکلای متبوع وکیل همسرتان مراجعه و موضع را مطرح کنید.