اثبات بیع در دادگاه نیاز با احضار شهود دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۹۲ #03200414

وکالتم از وراث به دلیل فوت یکی از وراث باطل شده. وکالت بابت فروش و انتقال بنام خودم از یک دستگاه آپارتمان می باشد. ار ورثه ای که فوت شده یه مبایعه نامه کامل دارم با ۴ شهود. ملک مذکور سند عادی تعاونی داره.نه سند رسمی. از طرف وراث ورثه متوفی هیچ شکایتی ندارم. هیچ ادعایی هم نسبت به مبایعه نامه من مبنی بر جعلی بودن ندارم چون اتفاقا از شهود مبایعه نامه هستن اما الان دیگه ایران نیستن..می خوام بدونم اگه اثبات بیع درخواست کنم دادگاه شهود رو احضار می کنه یا نه فقط مبایعه نامه من و امضا و اثر انگشت کارشناسی می شه؟

و چقدر زمان میبره این کار؟ ملک مذکور چیزی حدود یک میلیارد قیمت داره میشه حدودا تخمین زد هزینه وکالتش توسط یه وکیل خوب چند میشه؟ ممنون

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مبایعه نامه تا وقتی مورد ایراد قرار نگرفته نیازمند اثبات نیست

با سلام و احترام نظر به اینکه مبایعه نامه از نامبردگان دارید منتفی شدن بخشی از وکالت نسبت به یک وارث متوفی مشکلی را ایجاد نمیکند اگر وکالت شما نسبت به سایر وراث منتفی نشده میتوانید در تعاونی مذکور ترتیبات انتقال سهم نامبردگان به نام خود را انجام دهید و در مورد ان ورثه متوفی هم چنانچه وراث ایشان همکاری نمیکنند و منکر بیع هستند باید دادخواست اثبات بیع راهم مطرح نمایید.

باسلام و احترام
چند نکته و‌موضوع محضرتون عرض میکنیم،انشالله راهگشا باشد.
—اگر همراه با وکالتنامه،قراردادی هم وجود دارد که مثبت رابطه ی حقوقی شما با وراث باشد،دیگر نگران عدم اعتبار وکالتنامه نباشید.
—در مورد دادگاه و احضار وراث توسط دادگاه،پاسخ منفیست و دادگاه تا زمانی که ادعای شما به اثبات نرسد و پرونده به مرحله ی اجرا نرود ،وراث را جهت اجرا دعوت نخواهد کرد.
—حق الوکاله بنا بر توافق شما و‌وکیل محترم است و معمولا بر اساس ضوابط آیین نامه ی مرتبط حق الوکاله اخذ نمیگردد (البته با احترام به خانواده ی محترم وکلا)
—با توجه به فوتی یکی از وراث و خارج بودن بقیه و ازدحام و‌کثرت پرونده ها و احتمالا رسیدگی غیابی به پرونده ی شما،حدودا و حداقل هشت ماه زمان میبرد (حداقل)
زنده باشید

بسمه تعالی : در صورت داشتن وکالتنامه از جانب وراث نیاز به حضور ایشان نیست در غیر اینصورت دادگاه حضور آنها را لازم میداند و مبایعه نامه به تنهایی ملاک تنظیم سند نیست .
لذا میتوانند از طریق سفارت در کشوری که وراث هستند وکالتنامه ایی مبنی بر بلامانع بودن و رضایت بر انتقال ملک مورد اشاره به شما برایتان ارسال کنند و با آن وکالتنامه مشکل شما مرتفع میگردد (انشاء الله )