شکایت را پس گرفته؛ آیا برای من سوء سابقه ثبت میشود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۳۳ #03155976

سلام
تقریبا الن به مدت سه ماه یک نفری از من شکایت کرده به عنوان مزاحمت ملکی، الن با هم صلح و آشتی کردیم از طرف علما بعدش صلح نامه بردیم برای دادگاه که به توافق رسیدیم شکایت پس گرفته ایا برای من سوء سابقه ثبت میشه برای استخدام مشکلی دارم یا خیر؟ با تشکر

مشاوره حقوقی مزاحمت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر چون محکوم نشده اید که درسابقه شما ثبت گردد

با سلام
در صورتی که اقدام به صلح نموده باشید یا به هر نحوی شاکی از شکایت خویش صرف نظر نموده باشد سوء سابقه ای در کار نخواهد بود

درود. دعوی موضوع پرونده شما با سازش ، حل ووفصل شده است و محکومیت قطعی متوجه شما نگشته.
لذا‌سو پیشینه نخواهد بود.

سلام خیر چنین امری سو پیشینه نمی شود

با سلام.
خیر. هیچ گونه سوء سابقه ای محسوب نمی‌شود.