توضیحات در شناسنامه چه دلیلی دارد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۰۹ #03133057

سلام من در قسمت توصیحات شناسنامه نامزدم نوشته تعویض در۷۷/۱۰/۲۲ میخواستم بدونم این یعنی چه؟

مشاوره حقوقی ثبت احوال
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شناسنامه تعویض شده است.

سلام شناسنامه خوئ را تعویض نموه ده اند

سلام
شناسنامه تعویض شده است که علت تعویض باید از طریق اداره ثبت احوال پیگیری شود.

با سلام
هرگونه تغییر در شناسنامه در قسمت توضیحات درج میشود تا در زمانی که به اسناد سجلی مراجعه میشود علت و نحوه تغییرات مشخص باشد و این امر موجب محکومیت به جعل برای استفاده کننده در پی نداشته باشد

سلام
وقتی در مشخصات سند سجلی تغییراتی ایجاد شود و مثلا پسوند فامیل برداشته شود یا نام تغییر کند یا تاریخ تولد تغییر کند آن را در قسمت توضیحات می‌نویسند که با نام و مشخصات سابق که داشته اند مشکلی برای ایشان ایجاد نشود.

این بدین معنا است این شناسنامه بنا به دلایلی تعویض شده است که دلیل را باید از اداره ثبت بپرسید