آیا مهم پزشک قانونیه یا شهادت شاهدان و مدارکی که گفتم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۵۹ #03109910

باسلام
بنده در اثر یک نزاع دچار جرح با چاقو شدم فردای ان روز به پزشک قانونی رفتم پزشک قانونی تو جواب نوشته ضایعات همگی در حالت غیر منازعه بوده و از تاریخ تقریبی مثلا ۹ تیر ماه پیروی و مطابقت نمینماید بنده در پاسگاه تو احضاراتمم اعتراض زدم به جواب پزشک قانونی بنده یک شاهد مرد و یک شاهد زن دارم که دیدن ضارب منو با چاقو زده و فرار کرده و یک نفر صاحب مغازه هم دیده ولی اون میگه من تو مغازه بودم و بیرون نیومدم و فقط دیدم که اون از پشت تو رو گرفته بود و میزد تحقیقات محلی توسط پلیس شهادت شاهدان صورتجلسه ی اون روز پلیس تو بیمارستان مهر اورژانس رو برگه بخیه ی جراحت ها همشون شهادت دادن و مدرک دارم که دعوا در اون روز و ساعت اتفاق افتاده حتی متهم هم اقرار کرده که منو زده در همان ساعت و همان روز ولی میگه با چاقو نزده الان پرونده تو بازپرسی هست میخاستم ببینم ایا مهم پزشک قانونیه یا شهادت شاهدان و مدارکی که گفتم؟ ایا دیه برای متهم صادر میشه یا جواب پزشک قانونی شرطه اصلیه ممنون میشم جواب بدین باتشکر

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
تمامی ادله و مدارک و شواهد و گواهی پزشکی قانونی و قرائن موجود(اظهارات و بازجوییها و ...) همه و همه در کنار هم قاضی را به تشخیص درست می رساند. در نهایت این قاضی است که بر اساس همه این موارد تصمیم آخر را می گیرد...

با سلام
در تصمیم نهایی هر پرونده ای تمامی موارد و مدارک و شواهد و نظریات کارشناسی و علم قاضی دخیل و بهم پیوسته اند که با کنار هم قرار دادن جملگی آنان ، این پازل حل میشود .

سلام.
نظریه پزشکی قانونی تاثیر زیادی بر نظر قاضی رسیدگی کننده دارد. با توجه به حق اعتراض می توانید از قاضی در خواست نمایید نظریه هیئت سه نفره (کمیسیون نظام پزشکی) اخذ شود.

سلام
شما میتوانید با لایحه قوی نسبت به ارائه دفاعیه مناسب اقدام فرمایید و میتوانید نیز نسبت به نظریه پزشکی قانونی و ارجاء به هیات سه نفره اقدام نمایید !

قطعا نظر پزشک قانونی معتبر است و در صورت اعتراض به آن ، به کمیسیون پزشکی ارجاع و مجدد معاینه خواهید شد

سلام
تمامی موارد توام با هم ادله اثبات دعوا میباشد
نظریه پزشکی قانونی تاثیر گذار تر است