رد شکایت کیفری از پزشک جراح زیبایی و امکان طرح دعوی حقوقی

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۸۱ #03040557

با سلام، بنده از پزشک جراح زیبایی بینی شکایت کیفری داشتم. کمیسیون تخصصی پزشکی اظهارنظر کرده قصور پزشکی ملاحظه نگردیده. از نتیجه ظاهر بینی ناراضی هست و مختصر کجی هم که وجود داره مشکل تنفسی ایجاد نکرده. به خاطر همین پرونده بنده مختومه اعلام شده. حالا سوال بنده این هست حقوقی می‌توانم از پزشک شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی جرایم پزشکی
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام منشا خسارت هنوزرمشخص نیست تا بتوانید دادخواست حقوقی بدهید

سلام به نظر من اگر نتیجه کمیسیون پزشکی اعتراض کنید و از اون طریق پیگیر باشید بهتر باشه چون نتیجه اون کمیسیون تعیین می‌کنه که شما حق با شما هست یا نه

سلام وقت بخیر ، در همون پرونده به نظریه کمیسیون پزشکی اعتراض بزنید ، رای کیفری برای دادگاه های حقوقی لازم الاتباع است و شما نمی‌تونید از طریق حقوقی اقدام کنید.

سلام وقت بخیر
بهتر اول به نظریه کمیسون پزشکی اعتراض کنید.
وقف بند ج ماده ۱۵۸ قانون مجازات اسلامی انجام عمل جراحی زیبایی در صورتی که با رضایت شخص انجام گیرد، جرم نیست. اما از نظر مواد مختلف قانونی، پزشک باید در انجام عمل جراحی مطابق با اصول بهداشتی، فنی و علمی اقدام نماید. در صورتی که پزشک در انجام عمل جراحی مرتکب تقصیر گردد، یعنی بی احتیاطی یا بی مبالاتی داشته باشد، از نظر قانون مجازات اسلامی ضامن است. ضامن بودن پزشک به معنای مسئولیت وی به پرداخت دیه جراحت، یا فوت و همچنین تحمل مجازات تعزیری در مواردی است که جرایمی مثل قتل شبه عمد واقع شود.

سلام وقت بخیر میتونید به نظریه کمیسون اعتراض کنید نه اینکه مجددا طرح دعوای حقوقی کنید

با سلام
خیر با توجه به عدم اثبات قصور پزشک، امکان مطالبه حقوقی خسارت متصور نیست، شما بایستی در مهلت مقرر به نظریه کمیسیون اعتراض می کردید.

با سلام،شما می بایست در مهلت مقرر به نظر کمیسیون پزشکی اعتراض می نمودید چرا که ملاک‌ رای قاضی آخرین نظر مرجع مربوطه است. شکایت حقوقی زمانی است که خسارتی که متحمل شدید از دیه بیشتر شده باشد که از باب مسئولیت مدنی خسارت مازاد بر دیه را بابت قصور مطالبه کنید ولی وقتی اصل قصور ثابت نشده بالطبع امکان شکایت حقوقی نیز نیست.