آیا این شکایت در برگه سو پیشینه برای همسر من ثبت میشود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۳۲ #03037038

با سلام.همسر من امروز برای صحبت با شوهر خواهر سابقشان که مزاحمت برای خواهرشان ایجاد میکرده و به قصد گرفتن بچه، به درب منزل ایشان رفتند که ایشان با برادرشان یک دعوای تصنعی راه انداختن و در این بین همسر من یک مشت زیر چشم آقا زدن که فقط کمی کبود شده، پلیس صورتجلسه کرده و ایشان گفته شکایت میکنم. الان عرضم اینست که دیه تعلق گرفته چقدر است

مشاوره حقوقی مزاحمت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام به استحضار می رساند طبق دیه اعلامی سال ۱۳۹۹ دیه آن شخص کمتر از یک میلیون تومان در حدود ۹۹۰ هزار تومان است و پس از پرداخت دیه این جرم سابقه موثر کیفری محسوب نمی شود و هیچگونه مشکلی برای شما ایجاد نخواهد کرد . چون در واقع نوعی بدهی محسوب می شود که با پرداخت آن موضوع مختومه میشود.

"با سلام"
تعیین دیه با پزشکی قانونی میباشد
در صورت شکایت،شوهر شما محکوم میگردند
ولی سوء پیشینه قابل تخمین نیست مگر پس از حکم قطعی

بدون تعیین درصد صدمات وارده از سوی پزشکی قانونی امکان محاسبه دیه وجود ندارد . در خصوص انعکاس محکومیت احتمالی در سوابق کیفری همسرتان نیز باید تا زمان شکایت و رسیدگی و صدور حکم منتظر بمانید تا با توجه به نوع محکومیت بتوان اظهار نظر نمود .

سلام
برای تعیین میزان دیه باید گواهی پزشکی قانونی رویت شود و قبل از اینکه حکم محکومیت صادر شود نمی توان اظهار نظر نمود که آیا سوء پیشینه محسوب می گردد یا خیر
اما اجمالا چنانچه فقط به پرداخت دیه یک کبودی محکوم شوند سوء پیشینه حساب نمی شود