آیا اجرای احکام همون مبلغی و که کارشناس چند سال پیش اعلام کرده در نظر میگیرد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۷۱ #03013443

سلام
من چند سال قبل با یه نفر تصادف کردم و افسر اومد اونو مقصر گرفت . ولی طرف تو بیمه نیومد واسه پرداخت خسارت و نهایتا مجبور شدم ازش شکایت کنم و رای به نفع من صادر شد . ولی همچنان اون شخص در دسترس نبود تا اینکه از طریق دادگاه حسابشو مسدود کردم . الان با توجه به گذشت این چند سال آیا اجرای احکام همون مبلغی و که کارشناس چند سال پیش اعلام کرده میگیره یا میشه درخواست خسارت تاخیر کرد چون الان نسبت به اون موقع قیمتا چندین برابر افزایش داشته و کل خسارتی که اونموقع کارشناس زده بود الان پول یه رقم از جنساشم نمیشه
با تشکر

مشاوره حقوقی تصادفات
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر در زمان دادخواست خسارت تاخیر را نیز در خواسته نوشته باشید خسارت هم محاسبه می شود در غیر اینصورت باید دادخواست مجدد تقدیم نمایید

اگر دردادخواست تاخیرتادیه درخواست شده باشد بله

در صورت درخو است خسارت در همان زمان میتوانید خسارت تاخیر تادیه بگیرید.

می توانید دادخواست خسارت تاخیر در تادیه را مطرح کنید

دادخواست خسارت تاخیر تادیه وجه از تاریخ دادخواست اولیه لغایت اجرای حکم رو از طریق دفاتر خدمات قضایی بدهید.

در صورت مطالبه خسارت
دادخواست تاخیر تادیه بدین

درود
اگر خسارت را مطالبه کرده باشید می توانید دادخواست خسارت تاخیر تادیه بدهید