تفاوت شرکت ها با هم چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۸۷ #03002721

با سلام
من قصد تاسیس شرکت جهت دفتر هواپیمایی را دارم، فقط در تاسیس نوع شرکت مردد هستم، که به صورت شرکت با مسئولیت محدود باشد یا سهامی خاص!
ارزش کدام نوع شرکت بیشتر هست؟

مشاوره حقوقی شرکت ها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام اصولا شرکت های فوق به صورت شرکت با مسئولیت محدود تاسیس می گردد

شرکت سهامی خاص، به شرکتی که سهام آن قابلیت داد و ستد در بورس اوراق بهادار را نداشته باشد اما به راحتی توسط مردم قابلیت معامله را دارد، اطلاق می گردد. هنگام تشکیل شرکت های سهامی خاص، تمام سرمایه آن باید توسط مؤسسان آن تامین گردد و بخشی از سرمایه باید از بانک به صورت سپرده گذاری تامین شود. در شرکت هایی که سهامی خاص دارند بر خلاف شرکت های تضامنی و مشابه شرکت با مسئولیت محدود، مسئولیت موکول شده به هر یک از سهام داران در مورد بدهی های شرکت، محدود به مبلغ سرمایه گذاری شده در شرکت است و در صورت عدم کفایت نیازی به صرف اموال شخصی در این زمینه نمی باشد.
شرکت با مسئولیت محدود به شرکتی اطلاق می گردد که بر خلاف شرکت های تضامنی، مسئولیت هر یک از سهامداران در مورد بدهی های شرکت محدود می شود به مبلغ سرمایه گذاری شده در شرکت و در شرایطی که مبلغ تعیین شده کافی نباشد، مجبور نیستند از اموال شخصی خود در این راه مصرف کنند. اگر شرکت دچار ورشکستگی یا دچار فقدان مالی شود و قادر به پاسخگویی به طلبکاران خود نباشد، تنها سرمایه سهامداران از بین می رود و طلبکاران نمی توانند باقیمانده مطالبات خود را از اموال شرکت درخواست کنند. شرکت با مسئولیت محدود با دو نفر عضو قابل تشکیل است و تمامی نقل و انتقالات مهم آن از طریق دفتر اسناد رسمی امکان پذیر می باشد.