می تونیم یه استشهادیه از اونایی که شاهد خریداری قبر و پرداخت هزینه اش بودن بگیریم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۶۴ #02987517

سلام.
مادر بزرگم حدود ۱۵ سال قبل قبری رو از اوقاف برای خودش خریداری کرده بهش رسید یا یه قبض دادن و الان بعد از ۱۵ سال فوت کرده اوقاف میگه قبض خریداریشو بیارید ولی ما هر چه قدر خونه اشو می گردیم پیدا نمی کنیم .حالا اوقاف می گه اه قبض باشه دو میلیون بایس بدین اگه نباشه ۵ میلیون بایس بدین ولی این ناحقیه مادر بزرگ من پول قبرشو داده خیلی ها هم شاهد این مسئله بودن.آیا راه حل قانونی وجود داره که بدون قبض همون دو میلیون رو بپردازیم؟روال قانونیی وجود داره؟

مشاوره حقوقی وقف
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مبلغ فعلی را بپردازید و سپس طرح دعوا نمایید . درصورتیکه زمان خرید و شماره قطعه را بدانید می توانید در دادگاه ثابت و مبلغ واریز را مسترد نمایید .

بهتر است از اداره اوقاف تقاضا کنید استعلام بگیرند.

بدون ارائه رسید یا مدرک مالکیت قبر امکان اثبات موضوع وجود ندارد مگر آنکه مالکیت بر قبر مذکور در سوابق اداره اوقاف ثبت شده و به وسیله آن بتوانید ادعایتان را ثابت کنید .

درود
نیاز به طرح دعوی دارد که زمانبر است در این مدت نمی شود جسد متوفی روی زمین بماند چاره ای نیست از اوقات تقاضا کنید دفاتر نقل و انتقال خود را چک کنند.

در صورت گم شدن رسید
چون خرید از اوقاف یک سند رسمیه و پول که بصورت دستی تحویل نشده ، پس سند پرداخت پول در اوقاف و بانک رابط ، سند خورده حال باید درخواست بدید که دادگاه ، اداره اوقاف رو ملزم به تایید یا عدم تاییدپرداخت پول قبر در آن زمان بخصوص بکنه
که بعداز تایید خرید ، اوقاف ملزم به رد مبیع یا همان قبر می باشد.

به استناد شهادت شهود دادخواست الزام اوقاف به تحویل قبر را ارائه دهید.

سلام
اگر شاهد دارید باید دادخواست الزام اوقاف به تحویل مبیع را بدهید قطعا در دفتر اوقاف خرید و فروش مزبور ثبت شده است.