عدم توجه قاضی به قانون جلوگیری از خرد شدن باغات توسط شریک

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۹ #02973983

با عرض سلام و وقت به خیر، در مشکلی اساسی، در خصوص باغی یک هکتاری، که توسط احدی از شرکا، قسمتی از باغ، دچار تغییر کاربری و ساخت‌و ساز بدون کسب اجازه و رضایت از ما شده بود، طرف مقابل هم برای فرار از مشکلی که درست کرده بود، ادعای تقسیم و افراز داشت. در دادگاه متاسفانه قاضی محترم به قانون منع خرد شدن باغات مصوت ۱۳۸۵ و آئین‌نامه‌های اجرایی که داره مطلقا هیچ توجهی نکرد، و با اینکه باغ یک هکتاری غیر قابل افراز هست، قرار استماع گواهی صادر کرده، در حالی که طرف مقابل، خودش اقرار کرده تقسیم‌نامه کتبی وجود نداره. به جز دردسرهای مربوط به دفاع در برابر شهود و قسم، چکار میشه کرد تا قاضی به قانون منع خرد شدن توجه کنه؟ طرف خودش اقرار کرده که اینجا باغ بوده و تغییر کاربری داده، خب در تمامی اسناد مربوطه نوشته که باید رضایتنامه محضری بابت این مساله باشه و جالبه که بدون رضایتنامه، جهاد براش تغییر کاربری داده! الان تا قبل از جلسه شهود، باید از جهاد هم شکایت کنیم و درخواست لغو مجوزات بدیم؟ در کل این قانون منع خرد شدن باغات و حفظ کاربری، وقتی قاضی بهش توجهی نداره، به چه دردی می‌خوره ؟ ممنونم.

مشاوره حقوقی ملکی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
حسب شرح خودتان در مرحله دادرسی هستید و پرونده های ملکی بدلیل وجود قوانین متعدد و آرا مختلف حتما نیاز به مشاوره وکیل و بررسی کامل مساله دارد.جهت راهکار مناسب از وکیل استفاده نمایید و موضوع و مدارک را کامل ارایه دهید.

با سلام با توجه به تخصصی بودن موضوع نیازمند بررسی کامل مدارک است. لیکن مراتب داخلی مابین جهاد کشاورزی و سازمان ثبت وجود که ممکن است در مواردی قانون جلوگیری از خرد شدن اجرا نشود.

سلام دفاعیات خود را بموجب لایحه دفاعیه به دادگاه ارسال کنید تا رای مقتضی وفق مقررات صادر شود

با سلام
قانون مذکور لازم الاجرا می باشد و بی توجهی به آن وجاهت قانونی ندارد. پیشنهاد می شود جهت تدارک دفاعی مناسب از خدمات وکلای بنیاد بهره مند شوید.

سلام، پرونده شما در حال حاضر در مرحله بررسی و رسیدگی است شما نیز میتوانید دلایل خود را در دادگاه ارائه دهید.

به استناد تبصره یک از ماده یک قانون حفظ اراضی زرعی و باغی تغییر کاربری این اراضی که در خارج از محدوده شهرها و شهرکها باشد ممنوع است لذا باید بررسی شود زمین مورد زمین شما در داخل محدوده است یا خارج از محدوده مضافا اینکه دادگاه فعلا در جریان دادرسی بوده و ختم دادرسی اعلام نشده است و شما می توانید با توجه به مراتب اشاره شده فوق با تنظیم دفاعیه مستند از حق خود دفاع کنید.

پرونده شما در جریان است لذا با ارائه لایحه از خود دفاع نمایید.