پزشکی قانونی تایید بر پارگی رباط صلیبی داده است ولی زده در صورت اثبات یعنی چه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۳۰۵ #02971639

با سلام و خسته نباشید
من در شنبه ۲۸ دی با هم کلاسی خود در جلوی دانشگاه درگیر شده در درگیری پای من آسیب دیده به علت فشار وارده به پای من رباط من پاره شد ولی شکایت نکرده ام. بعد از درگیری متهم نیز به من زنگ زده مرا تهدید کرده ولی بعد از دیدن هم صلح کردیم و او نیز دید من نمیتوانم راه بروم ولی من این رو به کلانتری نگفتم آیا گفتن آن نیاز است؟ فردای درگیری بنده به بیمارستان شهر خود رفته از پای من عکس گرفته ( گفتن که در عکس سی تی مشخص نمیکند باید ام ار ای بگیری موقت پای خود را اتل بگیرید احتمالا بعد یک هفته خوب شود ) بعد از یک هفته که پای من خوب نشده نوبت ام ار ای گرغتم و تا جواب بیاید و نشان دکتر بدم یک هفته دیگر طول کشید. دکتر به من گفت رباط شما پاره شده است. بنده تصمیم بر شکایت گرفته ام چون فکر میکردم پای من ضرب دیده و زود خوب می‌شود ولی دیدم آسیب جدی است پس از مراجعه به کلانتری و پزشکی قانونی و فرستادن من به دکترهای مورد اعتماد به شورای حل و سازش رفتم.
متهم اونجا به من گفت هزینه عمل را میدهم یعنی اگر زیرش نزنه اونجا قبول داشته که پای من توی درگیری اینطوری شده
ولی من امکان میدهم در دادگاه زیر قضیه بزند
(ب من گغتن که شکستی استخوان قدامی و پارگی رباط تایید شده است ولی در صورت اثبات ) در صورت اثبات برای من مشکل ایجاد نمیکند؟ آیا متهم می‌تواند به علت دیر اقدام کردن من زیر قضیه بزند؟
در محل درگیری دوربین وجود نداشت بنده دو تا شاهد به کلانتری معرفی کردم که دانشجو هستن. شاهد های بیشتر نیز دارم.
برای برج دو ۲۴/۲ نیز پزشکی قانونی برای برسی بیشتر من را خواسته اند که من پای خود را عمل کرده ام
بنده فرزند جانباز هستم می‌توانم درخواست وکیل از بنیاد جانبازان کنم؟ آیا نیاز به وکیل هست؟
با تشکر و خسته نباشید ممنون میشم کمکم کنید

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پزشکی قانونی فقط اصل صدمه را تایید می کند تشخیص اینکه توسط چه کسی مجروح شده اید با قاضی است و بهتر است با همراهی وکیل اقدام کنید و اگر وکیل شخصی داشته باشید دلسوزی بیشتری نسبت به وکیل بنیاد برای شما صورت می گیرد

با سلام
پزشکی قانونی تایید کرده که رباط شما پاره شده اما برای اثبات آن باید شما مدرک و شاهدی بیاورید که چه کسی یا چه موضوعی باعث پارگی رباط شده است.
در صورتیکه قصد اخذ وکیل داشته باشید میتوانید از بنیاد جانبازان وکیل بخواهید