آیا همسر بنده میتونه حکم جلب بگیرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۹۰ #02947477

با سلام با توجه به شیوع بیماری کرونا کسب و کار بنده یک ماه بیشتر تعطیله و باید این ماه دو میلیون پیش قسط مهریه بپردازم ولی متاسفانه ندارم آیا همسر بنده میتونه حکم جلب بگیره من چجور میتونم یه مهلت یک ماهه بگیرم

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با توجه به شرایط کنونی
دادخواست تعدیل نمایید

سلام
اگر شما اقساط خود را نپردازد می تواند دستور جلب شما را بگیرد اما با توجه به وضعیت موجود احتمالا دادگاه در این مورد مسامحه می نمایند

باسلام
با توجه به شرایط موجود دادخواست تعدیل مهریه تقدیم نمایید.

سلام علیکم
در ادامه فرمایشات کارشناس و همکار محترم جناب توسلی .
کلیه جلسات، همایشها، اجتماعات، نشستهای آموزشی، قضایی و همه گردهمایی ها لغو شده است.
۲-کلیه اعزام هیات ها و ماموریت های غیرضروری لغو شده است.
۳- به طرفهای دعوا که جلسه دادرسی آنها تا پایان فروردین ماه سال ۱۳۹۹ تعیین شده، باید به صورت پیامکی ابلاغ شود که مطالب و دفاعیات خود را به صورت مکتوب (لایحه) به دادگاه ها تقدیم کنند، مگر جاهایی که رئیس دادگاه حضور آنها را لازم بداند.
۴-دورکاری پرسنل قضایی و اداری قوه قضاییه در دستور کار قرار گیرد.
۵-در صورت امکان، زمان دادگاه ها تجدید و به پس از بحران موکول شود.
۶-وقت رسیدگی برای پرونده های معمول به بعد از فروردین ماه تعیین شود.
۷- از هر گونه احضار و جلب غیرضروری اجتناب شود.
۸-انتقال زندانیان بین زندانها و حوزه های مختلف قضایی انجام نشود.
۹-از حضور افراد غیرمرتبط با پرونده و همراهان در دادگاه ها جلوگیری به عمل آید.
۱۰-به توصیه های ستاد ملی مدیریت کرونا توجه شود.

با توجه به مشکل پیش آمده دادگاه با شما همکاری میکند

بسمه تعالی: فرض سوال مذکور : بر ابر دستورالعملهای صادره و تذکرات تاکیدی از مراجع ذیصلاح بنا بر شرایط قهری حادث شده و تاکیید بر عدم حضور در کلیه دستگاههای دولتی و غیر دولتی تمامی اقساط و پرداخت ها تا برج ۲ معوق محسوب نمیگردد لذا از برج ۲ به بعد مجددا اقساط باید پرداخت گردد..
نکته : چکهای صادره در مدت مذکور در صورت عدم موجودی برگ برگشت نخواهد خورد و ...
بنابرین نگران نباشید نه تنها جلب صادر نمیشود بلکه مدت معوق را جزو معوقات محسوب نمیکنند یا بنا بر آخرین نظریات ارائه شده چنین مواردی را با پرداخت وام از طرف بانکها جبران خواهند نمود ( نظریه غیر رسمی )