آیا قاضی بهم دستور بنام شدن سند خودرو و پلاک رو میدهد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۷۹ #02944938

باسلام وخسته نباسید..بنده چند ماه یه پراید خریدم به مبلغ ۱۱ میلیون که ۹ میلیون دادم و ۲ میلیون باقی مونده بود که برای تنظیم سند به صاحب ماشین بدم قابل ذکر هس که بنده متاسفانه قرار داد دستی نوشته بودم که بد از مدتی که به ایشان زنگ زدم که برای تنظیم سند بریم محضر ایشون تلفنش خاموش و آدرسی که داده بود هم اشتبا بود خلاصه بد از مدتی با شاهده ایی که دارم ایشان پلاک های ماشین رو میکند که دیگه نتونم سوارش بشم بنده شکایت کردم هم به کلانتری هم به مجتمع قضایی اظهارنامه دادم که تا مدت ۳ روز بیاد پول و بدم و سند بزنه ولی نیامد که الان یه سری هم به شورای حل اختلاف دادگاهی شدم ده روز پیش بود که باز نیومد دستور قاضی این بود که نامه دادن برای پلیس راهور از شما خواهش دارم کمکم کنید.. وکیل های محترم و مهربون که بنظرتون الان چه بر سرم میاد و آیا قاضی بهم دستور بنام شدن سند خودرو و پلاک رو میده ... من باید چه کنم خدا شاهده من یه کارمندم و به بدبختی خواستم ماشین دار بشم ولی اعتماد کردم الان نمیدونم چه میشود تو رو جان عزیزتون بهم بگین چه کنم دست تک تکتونو میبوسم

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
میتوانید دادخواست الزام به تنظیم سند به طرفیت فروشنده و ایادی قبلی مطرح کنید .
انشالله موفق باشید‌

با سلام
شما میتوانید به طرفیت فروشنده و ایادی قبلی دادخواست الزام به تنظیم سند ارایه نمایید

با استعلام از راهنمایی صاحب سند مشخص خواهد شد و شما باید تمام خریداران قبلی که سند به نامشان نیست طرف دعوا قرار بدین و اگر دادخواست شما درست باشه بله رای میدهد به نفع شما