تجدید نظر خواهی پرونده کیفری چقدر زمان بر هست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۹۵ #02938380

با سلام خدمت وکلای محترم

پرونده ای در شعبه کیفری محکوم شدم به سرقت مستوجب تعزیر. تجدید نظر خواهی کردم چون رای ناعادلانه بوده و اصلا سرقتی نبوده. پیامک امروز برای امده به شعبه ۱۰ تجدید نظر خواهی ارجاع شد در صورت نیاز به حضور ابلاغ میشه. من اصرار داریم که جلسه بزارم که منم بیام چون در کیفری وکیلم رفته جای من و بدلیل محدودیت کرونا نشده من برم قاضی زده عدم حضور متهم در هیچ یک از جلسات.
سوال اول ایا جلسه میزارن تجدید نظر؟امکانش هست؟ و اینکه جلسه اگر بذارن من باشید وثیقه ببرم؟؟
سوال دوم امروز پیامک اومده رفته شعبه تجدید نظر چقدر زمان میبره که جلسه بزارن یا رای بدن؟تقریبا
سوال سوم اگر رای بدن و باز ناعادلانه باشه ایا راهی هست که از اجرای حکم جلوگیری کرد؟؟ ایا میشه اعتراض زد به رای و خواستار اجرای عدالت شد؟؟

مشاوره حقوقی سرقت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
معمولا جلسه برگزار نمی کنند بله باید وثیقه همراه داشته باشید در صورت تشکیل جلسه البته اگر قبلا وثیقه نسپرده اید.

درود بر شما، متاسفانه مدت زمان دقیقی قابل تعیین نیست، این امر به موارد بسیاری بستگی دارد.

با سلام در پرونده های کیفری بهتر است شخصا حضور پیدا کنید و اگر سابقا قرار تامین کیفری صادر نشده باشد قاضی میتواند راسا یا پرونده را به دادسرا ارسال کند برای گرفتن تامین کیفری و در خصوص مدت زمان رسیدگی شهر به شهر و شعبه با شعبه متفاوت است.

اگر رای به نظرت درست نیست می توانی اعتراض بدی
زمان رسیدگی واعلام رای تجدید نظر قابل پیش بینی نخواهد بود