با توجه به گذشت زمان و بهم خوردن صحنه تصادف چگونه میتوانم از حق خود دفاع نمایم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۱۰ #02890265

با سلام و وقت بخیر

دو ماه پیش با خودرویی که در اتوبان انحراف به چپ به سمت خودروی من داشت از بغل در ناحیه سپر سمت راست جلوی خودروی من و گلگیر عقب سمت چپ آن خودرو تصادف کردم. ایشون سریعا صحنه تصادف رو با علم به اینکه مقصر هست بهم زد و با حالت تهاجمی از ماشین پیاده شد و با تهدید از من خواست تا من هم پیاده شوم. من با توجه به حالت روحی ایشان ترجیح دادم در ماشین منتظر رسیدن افسر بمانم ولی به دلیل رفتارهای پرخاشگرانه ایشان و ترس از رخ دادن اتفاق ناخوشایند پس از چند دقیقه مجبور به ترک صحنه شدم. حالا ایشان به شورای حل اختلاف شکایت برده و میخواهد با شلوغ کاری و گزارش اولیه افسر در محل تصادف مرا محکوم کند. میخواستم بدانم با توجه به گذشت زمان و بهم خوردن صحنه تصادف چگونه میتوانم از حق خود دفاع نمایم؟

با تشکر و احترام

مشاوره حقوقی تصادفات
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام به درخواست کروکی فرضی اقدام نمایید.

باسلام به نظریه کارشناس اولیه اعتراض نمایید تا هیات کارشناسی سه نفره اعلام نظر نماییند.و مدارک و مستندات خودتان را به هیات کارشناسی ارائه دهید.

درود
تقاضای کروکی فرضی کنید.

اگر از صحنه تصادف فیمبرداری کردی ویا شاهدی داری با استناد به آن از خود دفاع کنید