آیا ما میتوانیم ادعای مالکیت ایشان را رد کنیم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۷۸ #02877417

با سلام و عرض احترام
بنده به همراه برادران و خواهرم قطعه زمینی را در روستای مادری به ما به ارث رسیده بود در سال ۹۱ فروختیم. این زمین جزو زمینهای بود که خیلی سال پیش به عنوان خرمنگاه معروف بود و روستاییان خرمنهای خود را در آنجا میکوبیدند و تبدیل به گندم میکردند . هر یک از روستاییان قطعه زمینی برای خود در آنجا داشتند که محدوده آن هم مشخص بود.ولی هیچکس سند خاصی برای آن نداشت . اما اکنون تمام این منطقه تبدیل به مسکونی شده و ساخت و سازهای زیادی در آن انجام گرفته است . بعد از چند سال از فروش زمین خریدار وقتی خواست اقدام به ساخت نماید یکی از اهالی از کار او جلوگیری کرده و مدعی شده که در سال ۱۳۴۴ و ۱۳۵۶ جد مادری ما و مادر ما طی دو مرحله باغی را در خارج روستا داشتند را به پدر او فروخته اند و در بیعنامه در مورد معامله ذکر شده این باغ به همراه ملحقات آن از قبیل دیمزار و آب و اشجار و خرمنگاه میباشد.بنابراین او به این واژه خرمنگاه استناد و ادعا میکند که این زمین متعلق به او میباشد.در حال حاضر هم مادر ما هم پدر مدعی و هم پدر ما که به عنوان شاهد در معاملات گفته شده بیع نامه را امضا کرده در قید حیات نیستند. نکته دیگر هم این است که در حدود سال ۱۳۷۰ که پدر ما در قید حیات بود بخشی از این زمین را به یکی از مجاوان آن فروخته بود واین معامله بدون هیچ گونه معارض و ادعاعی انجام شده بود درحالی که پدر ایشان (مدعی) هم در قید حیات بودند.

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بایستی قرارداد شما کاملا مشاهده وبررسی گردد تا پاسخ صحیح داده شود

با سلام
برای اظهار نظر دقیق و مناسب در مورد سوال مطروحه شما بزرگوار بایستی اسناد و مدارک و زمینهای مورد نظر رویت گردد که این امر نیز در حیطه وظایف کارشناس رسمی دادگستری میباشد .

سلام
وجود کلمه خرمنگاه در مدارک شخص مدعی، برای اثبات ادعای وی کافی نبوده و چنانچه ادعایی در این مورد دارد، بایستی موضوع به کارشناس ارجاع گردد.

این مورد بر مبنای عرف محلی باید بررسی شود که امری کارشناسی بوده و باید از طریق کارشناس رسمی دادگستری بررسی و اظهارنظر صورت گیرد .

جهت اقدامات قضایی برای ابطال مبایعه نامه نیازمند دلیل و مدرک و وکیل می باشید

با سلام و احترام
باید اسناد و مدارک موجود بررسی و در صورت لزوم کارشناسی شود
اظهار نظر در مورد موضوعی اینچنینی ساده نیست