دادخواست استرداد سفته چطور انجام شود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۹۸ #02835415

سلام من مدت ۹سال در فروشگاهی کار میکردم و ۱۳ ماهی هست که دیگه اونجا کار نمیکنم. از من به دفعات چک ضمانت کار گرفتن و پس دادن آخرین بار ۴سال پبش چک و سفته گرفتن. چک و پس دادن ولی سفته رو میگن گم شده و اذیت میکنن نمیخوان پس بدن.
هیچ رسیدی هم ندارم ولی عکس سفته ها رو دارم که شماره سریال مشخصه..
چطور میتونم اقدام کنم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی سفته
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
دادخواست استرداد سفته با استناد به لاشه نمایید

با سلام
بهتر است ابتدا با ارسال اظهارنامه ای ایشان را ملزم به استرداد لاشه سفته نمایید در صورت عدم همکاری از طریق دادگاه اقدام نمایید و ضمنا در اظهار نامه و برگه دادخواست به شماره سفته ها اشاره نمایید

اظهارنامه ای برای آنهاارسال وتقاضای استرداد سفته کنید

از طریق دفترخدمات قضایی ،اظهارنامه مبنی بر استرداد سفته برای مخاطب ارسال بنمایید.