منع اشتغال زوجه بر چه اساسی تقاضا شود؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۱۴ #02816251

با سلام
بنده سوالم رو یکبار پرسیدم وکلایی عزیز راهنمایی نمودند به طور کامل ولی ظاهرا نتونستم کامل توضیح بدم (البته بازم ۵۰ درصد ماجرا هم نمیشه این توضیح)
-زوجه محکوم به تمکین از زوج شدن (۱۳ دی) که هنوز درخواست اجرا داده نشده
-بهمراه طفل منزل رو بمدت ۶ ماه هستش ترک کرده و با حیله گری ۲بار که زوج منزل نبوده سریعا اومدن به منزل و صورت جلسه درست کردن، هرچند کلید عوض نشده اما به دروغ به مامور میگن عوض شده و حتی ۳ تا اظهارنامه داده شده که اطلاع بدین خودم میام دنبالتون یا اومدنی تماس بگیرین
-محل اقامتشون یک شهر دیگس توی استان دیگه (فاصله مسافتی ۶۰ کیلومتر)
-هیچ حکم حضانتی ندرن و بدون اجازه طفل رو بردن و زوج حتی حکم اجرایی ملاقات فرزندم داره بازم اجازه نمیدن ملاقات کنه و حتی اجازه صحبت هم نمیدن ولی با حیله گری همه جا میگن خودش نمیخواد ببینه. با مامورم چندین بار رفته در خانه پدر زوجه که باز اجازه ندادن گفتن برو زمان ماقات بیا میخوای بدزدی بچه رو یا گفتن باید ضمانت بگذاری!!!! شهر کوچیکیه و همه باهم آشنان طبیعتا مامورین جانب داری میکنن
-اما مهمترین دلیل این منع اشتغال این هستش که:
۱- دفترخانه ثبت عقد خودشون مشغول بکار شده به عنوان منشی (چه بسا بتونه شروطی اضافه کنه به شروط ضمن عقد چون سند رو هم همون ابتدا پدرشون اومده با شکستن درب خانه بهمراه خیلی چیزا دزدیده)
۲- از طریق روابط همون دفتر طفل رو ثبت نام کرده توی سامانه ثنا و براش امضا ثبت کرده چون قصد وکالت دادن بصورت الکترونیک برای دسترسی به حساب بانکی طفل رو داشت حتی بدون هیچ مدرکی تونسته یارانه جدا کنه و برای بچه ای که دزدیده نفقه محکوم کنه (بحث ۴۵ تومن پول نیست حداقل یک ملیارد بصورت دزدی و کلاه برداری باباش ...)
۳- صبح تا غروب مشغوله درحالی که طفل رو با مادر زمین گیر شده و سکته کرده (بخاطر ازدواج مجدد باباش) که خودش پرستار میخواد میزاره تو خونه ... کارشم فقط یاد گرفتن راه های دور زدن قانون هست مثلا تا الان ۴ بار هر موقع لازم بوده آدرس ثنا عوض کرده. یکی برای اینکه دادخواست زوجه عدم صلاحیت بخوره معطل بشه. یکی برا اینکه بگه زوج ادرس رو اشتباه داده اظهارنامه بدستم نرسیده درحالی که میدونه من خونه پدرمم. یکی برا اینکه اظهارنامه بده بگه من توی این آدرس خونه پدرتم نیومدی دنبالم...
و هزارتا بلایای طبیعی و غیر طبیعی!!!!
حالا از پدر زوجه که دیگه بگذریم
مشکل اصلی اون شغل هست نه شاغل بودن___ یدونه دکمه دوختن یا اتو زدن رو نتونست یاد بگیره با مدرک لیسانس نمیتونس یه موجودی حساب رو بخونه به تومان اما توی دور زدن و دروغ گویی و اللخصوص عدم تمکین از زوج بهترین و زرنگترین شاگرد ابلیس هست!! دفتر ازدواج و طلاقم که دیگه مشخص هست چه بحثایی داخلش در جریان
از اونطرفم کلی جعل داره مثل سیاهه جهاز و ... ۴ بار فقط دادخواست استرداد جهاز داده همشون با لیست جعلی
۶ تا شکایت الکی و غیر واقعی علیه زوج مثلا یکیش توقیف جهازیه که خودش درخواست کرده تحویل زوج به عنوان امین اموال دادن از اونور اومده شکایت کرده تخریب و تجاوز در اموال توقیفی....!!!
این آقا همین که تونسته تا این مرحله جلوی اینا دووم بیاره و ناحقی هم نکرده خودش یه رکورده تاریخی هست (بدون وکیل بدون پشتیبان مالی و آشنا چون یتیم هستن) همه داراییشم برای زندگیش گذاشته نصف خونه رو از یکنفر که اشنای زوجه هست خریده اما اسنادشو پدر زوج همون اول دزدیده ... ۳۹۴گرم فاکتور داره که برای زوج طلا خریده اونارم برده بعلاوه لبتاپ و ... کلی لوازم خلاصه
الان فقط میرسه بره سر کار تا از کار بیکار نشه چون مغازه شریکی خدماتی داره/ تمام درآمدمش صرف نفقه برای طفل یا دادگاه و دفاتر قضایی. توان گرفتن وکیل رو واقعا نداره چون حساباش رو بخاطر مهریه بستن
حالا کل ماجرا اینه که این آقا نگران تربیت طفل هست با اون اخلاق زوجه و خانوادش - زوجه هم میگه یا باید حضانت دائم تا ۱۸ سالگی بدی مهریمو (اصلا هیچی نتونسته ببره طفلک!!) میبخشم طلاق بده تمام بشه یا بگرد تا بگردیم

مشاوره حقوقی خانواده
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باعنایت به اظهارخودسوالتون قبلا پاسخویی شده درضمن موقع طرح سوال از سوالات بسیار طولانی خودداری فرمایید

قاضی دادخواست شما را در مورد منع اشتغال زوجه با توجه به مدارک و مستندات در پرونده تصمیم خواهد گرفت

با سلام . حضانت تا ۷ سالگی با مادر و بعد از آن درخصوص حضانت ؛ حسب مورد برای دختر تا ۹ سالگی و پسر تا ۱۵ سالگی حق حضانت وجود دارد بنابراین تقاضای حق حضانت تا ۱۸ سالگی بی مورد است .

در مورد منع اشتغال بنظر نمی رسد حکم به منع اشتغال صادر شود زیرا اشتغال همسرتان وفق قانون نه منافاتی با مصالح زندگی مشترک دارد و نه با حیثیت شما در تضاد است منشا ااختلافات و عدم توجه همسرتان به زندگی مشترک شغل ایشان نیست .

راه حل مشکل شما توافق است و با تشکیل پرونده های ایذایی و سرگردانی در دادگاه ها هیچکدام به نتیجه مطلوب نخواهید رسید . درصورتیکه به حقوق یکدیگر آشنا باشید و کمی انعطاف و گذشت نشان دهید به سادگی می توانید مثل دو فرد بالغ نسبت به موضوع تصمیم گیری کنید .

با سلام ، می‌توانید دادخواست منع اشتغال ارایه ‌نمایید و دلیل آن را با استناد به مدارک ، عدم مصلحت خانوادگی اعلام کنید؛

با سلام
تشخیص امر به عهده قاضی رسیدگی کننده می باشد .

سلام، اساسا منع اشتغال زوجه مربوط به مشاغلی است منافی مصالح خانواده یا حیثیت شوهر یا خود زن باشد که با شرح اشتغال در دفترخانه ، به نظر می رسد این نوع شغل منافی حیثیت نیست ، علی ایحال در صورت تمایل دادخواست دهید ، اما نظر قاضی محترم در قبول یا عدم قبول ، ملاک است.

سلام
دادخواست منع اشتغال بدهید قبول یا عدم آن بستگی با شرایط ونظر قاضی است.