چطور به اتهام کلاهبرداری و ساختن مدارک جعلی شکایت کنیم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۹ #02804907

با سلام
بنده قرارداد مهاجرت با یک مهندس به امضا رساندم مدت قرارداد تا ابان ماه است ایشون ۱۰ هزار دلار مبلغ گرفته که شرکت استارت اپی واسمون در خارج کشور ثبت کنه در طی این ۵ ماه ایمیلهای درخواست ثبت شرکت و تایید پذیرشمون و ... برامون فرستاده الان استعلام که کردیم از خارج کشور اعلام کردن که این ایمیلها فتوشاپ شده و جعلی هستن و ما درخواستی نداشتیم که بررسی بشه و تایید بشه..
چون حداقل پروسه ثبت و تایید ۴-۵ ماه زمان میبره، عملا مارو بازی داده و تا پایان قرارداد هم نمیتواند به تعهد عمل کنه، ایا امکان هست زودتر اقدام کنیم و حداقل ممنوع الخروجش کنیم.. چون سه نفر هستیم ودر مجموع از تیم ما ۲۷ هزار دلار گرفته ...
چکار باید انجام داد
با تشکر

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. از ایشون باید شکایت کنید به جرم جعل و استفاده از سند مجعول و کلاهبرداری. بعد از شکایت جهت ممنوع الخروجی ااقدام خواهد شد.