قصد دارن یک طبقه دیگه هم بسازن و به طبقات اضافه کنن حالا من آیا میتونم مانع این کار بشوم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۹ #02803740

یک واحد آپارتمان وکالتی بصورت قولنامه با سهم یک چهارم از زمین بصورت وکالاتی خریدم کلا این مجتمع چهار واحده که بجز من بقیه مالکشون فامیل هستند
کلا یک پارکینگ هم بیشتر نداره که مال من هم نیست
یکروز مالک اصلی اومد و گفت که پشت برگه وکالت نامه برام اینو بنویس که شما هیچ گونه دخل و تصرفی در پارکینگ و پشت بام نداری منم نوشتم
بعدا فهمیدم که قصد دارن یک طبقه دیگه هم بسازن و به طبقات اضافه کنن حالا من آیا میتونم مانع این کار بشم یا خیر اونا بدون اجازه من هم میتونن این کارو بکنن و دوم اینکه اون متنی که من پشت اون برگه نوشتم اصلا وجاهت قانونی داره؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در مورد مشاعات ساختمان باید اذعان کرد گرچه شما بعنوان احدی از مالکین میتوانید نسبت به پارکینگ از حق خود به نفع سایر ساکنان اعراض نمایید لیکن در خصوص پشت بام وجاهت قانونی ندارد و میتوانید از ساخت اضافه بنا خودداری نمایید