چطور میتونم در دادگاه ثابت کنم که من ارز دادم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۹۸ #02796966

سلام. من به ارزش ۲۰ میلیون تومان یورو به دوستم دادم و ایشون هزینه رو به حساب من واریز کردند اما رسید یا نوشته ای این وسط رد و بدل نشد. حالا ایشون بعد از ۲ ماه اومده میگه ۲۰ تومن منو پس بده .. در صورتی که من در ازای این پول بهش ارز دادم.
آیا می تواند از من شکایت کند؟
آیا میتواند اموال من را توقیف کند؟
اگر اموالی نداشته باشم چه میشود؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دلیل عبارت از امری است که اصحاب دعوا برای اثبات یا دفاع از دعوا به آن استناد می کنند

« بار اثبات دلیل » نیز یک قاعده پذیرفته شده در اکثر نظام های حقوقی است و به این معناست که علی القاعده هرکس مدعی حقی می باشد، میبایست ادعای خود را اثبات نماید، یعنی اثبات دلیل بر عهده ی مدعی می باشد و پس از آنکه مدعی دلیل اقامه کرد ، تکلیف اثبات خلاف آن بر دوش مدعی علیه قرار می گیرد که ناراستی یا کذب ادعا را با دلیل و اظهارات موجه از نظر مرجع رسیدگی ، بر کرسی بنشاند.

سلام
شما برای اثبات اینکه پول مذکور را بابت طلب خود گرفته‌اید و قبلا به ایشان یورو داده اید می توانید:
به شهادت شهود
یا رسید کتبی از وی چنانچه دارید
یا هر دلیل دیگری که از نظر قانونی معتبر باشد
استناد کنید و ایشان چنانچه علیه شما دادخواست داده باشند می توانند درخواست صدور قرار تامین خواسته و توقیف آن شما را بگیرند
اگر شما پرداخت وجه محکوم شوید و امکان و توان استرداد آنرا نداشته باشید باید دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به تقدیم تا رسیدگی شود

سلام. اینکه به اندازه ۲۰ میلیون به ایشان یورو داده اید را شما باید بتوانید اثبات کنید. احتمالا ایشان با رسید واریزی طرح دعوی کرده و شما باید ولو با حاضر کردن شهود، بتوانید پرداختی خود را به ایشان اثبات کنید.‌