آیا برای فتوکپی سندی میتوان ادعای جعل کرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۱۳ #02795768

با سلام
من در شرکتی مشغول به کار بودم که علاوه بر وجود رابطه کارگری و کارفرمایی با عقد قرارداد فی مابین مبالغی جهت اخذ سود به شرکت تزریق نموده ام قابل ذکر است که اصل قرارداد نزد من نیست و فقط یک نسخه فتوکپی آن را دارم که قرارداد در سربرگ با مهر شرکت بوده و بدون امضا مدیر عامل هست که به خاطر وجود اعتماد به همان صورت مورد قبول اینجانب بود.ضمنا من در موقع اشتغال به خاطر اخذ گواهی مشتری مهر شرکت را چند لحظه ای در دست داشتم که رسید تحویل به کارفرما داده بودم
حال من به خاطر مطالبه مبالغی که طبق آن قرارداد به شرکت داده ام شکایت حقوقی کرده ام با عنوان مطالبه وجه و فتوکپی آن قرارداد را صرفا جهت اطلاع به دادگاه ارایه نموده ام چون اصل آن نزد من نیست و فتوکپی هم قابل استناد نیست
۱ایشان شکایت کیفری جعل سند کرده از من و با ارایه رسید تحویل مهر به دادگاه ادعا میکند قرارداد را من جعل کرده ام و مهر هم نزد من بوده.آیا برای فتوکپی سندی میتوان ادعا جعل کرد؟ و آیا با این مدارک میتواند چنین اتهامی را به نتیجه برساند
۲بنده چگونه میتوانم از خود دفاع کنم

مشاوره حقوقی جعل
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ادعای جعل نسبت به کپی سند موضوعیت ندارد اما در عالم دادرسی و اثبات در کنار دیگر قرائن، می تواند مثبت ادعایی باشد

با استناد به شهادت شهود از خودتان می توانید دفاع کنید

جهت دفاع از خود ، به شهادت شهود استناد کنید

سلام با آرزوی بهروزی برای شما، با ارائه سند به دادگاه توسط شما ، حق شکایت برای طرف مقابل وجود داره ، باید به استناد دلایل دیگه مثل شهود ، از خودتون دفاع کنید

سلام برای فتوگپی نمیشه ادای جعل کرد اما شما در شکایت حقوقی خود به سند گپی استناد کردید که شرکت برای شما بدهکار است
چنانچه شهودی بر بی گناهی خوددارید به دادکاه ببرید

با سلام
شما می توانید طی یک لایحه ی دفاعیه را اثبات کنیدبیگناهی خود وتوضیح دهید که یک نمونه ازاین قرادادپیش کارفرماست
واینکه جعل در فتوکپی اسناد از مصادیقی نیست که بتوان برای آن تعیین مجازات نمود مگر اینکه مصدق شده باشد