آیا بابت گرو نگه داشتن ریموت پارکینگ تا پرداخت شارژ می توان شکایتی کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۹ #02766983

وقت به خیر

در مجتمعی در پرند واحدی داشتیم که سه ماه تخلیه بود و بعد از آن سه ماه بخشی از اثاث مان را در آن گذاشتیم، اما در ساختمان دیگری ساکن شدیم.

مدیر آن مجتمع قبول نکرد که بابت ۳ ماهی که واحد خالی از اثاث بوده، برای آن یک نفر که به عنوان سرایدار و نگهبان ساختمان حقوق می گیرد، از ما نصف شارژ آن سه ماه را بگیرد! با گرو نگه داشتن ریموت پارکینگ و کلید ساختمان، ما را مجبور کرد که چهار، پنجم شارژ آن سه ماه را بپردازیم!

علاوه بر آن، از ماهی که وسایل گذاشتیم، با این که آنجا زندگی نمی کنیم، تمام شارژ و سهم آب از مصرف کل مجتمع را می گیرد!

۱. آیا بابت گرو نگه داشتن ریموت پارکینگ و شارژر تا پرداخت شارژ می توان شکایتی کرد؟ (مانند ممانعت از حق)
۲. آیا برای هزینه شارژی که بابت سه ماهی که ساختمان خالی بود و مبلغی بیش از نصف شارژ گرفته است، می توان شکایتی کرد؟
۳. آیا با توجه به این که در مجتمع دیگری، واحدی کرایه کرده ایم و آن جا زندگی می کنیم، با داشتن مصرف بسیار پایین برق و گاز، آیا می توان هزینه شارژ و سهم از مصرف آب را کاهش داد؟
۴. آیا از مدیر ساختمان بابت بیمه نکردن آسانسور ها، بیمه مسوولیت ساختمان در قبال شخص ثالث (مانند ریزش سنگ نما و...) بیمه آتش سوزی ساختمان و... شکایتی کرد؟
۵. آیا درباره مدت اعتبار یک مدیر مجتمع، هیچ محدودیت سالی وجود دارد؟ یعنی مدیر باید هر چند سال مجدد انتخاب شود؟
۶. ایشان در گذشته نیز ما را بابت جریمه ساختمان توسط اداره برق، که بابت تخلفی بوده است که مربوط به زمانی بود که ما هنوز مالک ساختمان نبودیم. یعنی گویا ساکنان وقت مجتمع تصمیم گرفته بودنده تا زمانی که کنتور برق توسط اداره برق نصب شود، از برق استفاده کنند! (برق دزدی در زمانی که مالک واحد کسی دیگر بوده است) آیا می توان بابت آن نیز شکایتی کرد؟

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

لازم نبود این همه توضیح بدین
مدیر ساختما حق توقیف و اخذ تمام شارژ را از شما ندارد
حداکثر باید نصف حساب کنند
می توانی به اتهام توقیف و اخذ ریموت درب و مطالبه وجوه غیر شرعی وقانونی علیه مدیر ساختمان شکایت کیفری کنید
درضمن ببینید مدیر ساختمان ؛ مدیریت خود را ثبت کرده وبرااساس مصوبه مجمع مالکین انتخاب شده یا فقط با امضا یه ورقه