آیا میتونم با شکایت ترک انفاق، نفقه یکساله خودم رو بگیرم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۴۹ #02764144

منو همسرم مشهد زندگی میکردیم و باهم خیلی مشکلات زیادی داشتیمو داریم
بهمن پارسال که پدربزرگم فوت کردن من از همسرم اجازه گرفتم و ایشون گفتن من نمیتونم بیام خودت با خونوادت برو واسه مراسم که تو یه شهر دیگس
من رفتم و بعد از چند روز از طریق آشناها متوجه شدم تمام جهاز من رو بار زده برده روستای پدریش که ۵ کیلومتر با مرز شوروی فاصله داره و بمنم پیام داد که باید بیای اینجا زندگی کنی
چون من تا حالا روستا زندگی نکردم اونم با این همه کمبود امکانات نرفتم و الان یکسال شده که منو به حال خودم گذاشتن و اونجا دارن زندگی خودشونو میکنن و هرماه فقط مبلغ ۳۰۰ هزار واسخ دخترم واریز میکنند به عنوان نفقه فرزند

چنتا سوال دارم
آیا میتونم واسه نفقه ندادن تو این یکسال ازش شکایت کنم و به سند اینکه جز۳۰۰تومن نفقه دخترم چیزی واسم واریز نشده محکومش کنم؟؟

و سوال بعدیم این هست که اگر بگه باااید بیای تو اون روستای دور افتاده زندگی کنی من باید بگم میام تا نفقه یکسال گذشته به علاوه نفقه آینده بهم تعلق بگیره؟؟
پیشاپیش ممنون از پاسختون

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نفقه قابل مطالبه هستش ضمن اینکه قانونا باید درمحلی که زوج تدارک دیده زندگی کنید مگر اثبات نمایید که غرض ایذا هستش

باسلام فقط ترک انفاق اونم اگر واریزی داشته قبلا نمیتونید

سلام تعیین محل زندگی با زوج است و زن مکلف ب تمکین میباشد در صورت عدم تمکین طبق حکم اجرایی .محق دریافت نخواهید بود .شکایت ترک انفاق هم باید ثابت کنید که ایشان شما رو از منزل بیرون و سرپرستی نسبت به شما نداشته اند .مطالبه نفقه گذشته و حال رو هم میتوانید مطرح کنید و تا زمانی که عدم تمکین شما رو نگرفته باشن به شما تعلق میگیرد

درود
دادخواست مطالبه نفقه معوقه بدهید. جهیزیه خود را نیز می توانید مسترد کنید. حق تعیین مسکن با همسرتان است.

با سلام
شما میتوانید شکایت ترک انفاق را مطرح کنید که نیازی به اثبات تمکین برای مطالبه نفقه ندارید و هم برای دریافت نفقه معوقه دادخواست تقدیم شورای حل اختلاف کنید وبرای تمکین شرط تهیه منزل مناسب توسط همسرتان کنید .

باسلام برای نفقه جاری شکواییه مبنی بر ترک انفاق انجام دهید درخصوص نفقه معوقه دادخواست مطالبه معوقه بدهید.و از دادگاه بخواهید منزل مستقل برای شما اختیار کند.

درود بر شما
در مورد نفقه و ترک انفاق طرح دعوی نمایید
تا زمانیکه که در پرونده ی تمکین محکوم نشوید مستحق نفقه خواهید بود
در مورد محل سکونت در صورتی که انتخاب محل سکونت وفق عقدنامه به شما داده نشده مکلف به تمکین از همسر خود در شهر یا روستای محل رندگی همسر هستید .