واخواهی صیغه طلاق را عقب میاندازد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۲۸ #02762373

بعد از حکم غیابی با واخواهی میشود حکم را باطل کرد و فرستی برای اشتی گرفت

مشاوره حقوقی طلاق
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.در واخواهی دلایل محکمه پسندی باید ارائه شود تا دادنامهونقض شود در صورت عدم ارائه دلیل مبنی بر رد دعوی طلاق رای تایید خواهد شدو همین امر مستلزم گذشت چند ماه میباشیدو فرصت کافی جهت صلح و سازش خواهید داشت

با سلام
شما میتوانید واخواهی نمایید تا فرصت مجدد برای فسخ خصومت و آشتی داشته باشید

سلام
با انجام واخواهی برای شما مجددا جلسه رسیدگی تشکیل می شود و می توانید از آن فرصت برای سازش استفاده کنید

بله با درخواست واخواهی روند پرونده طلاق طولانی خواهد شد

سلام
بله تا حکم قطعی نشود اجرا نمی گردد.میتوانید واخواهی کنید

سلام بله واخواهی کنید.

درود
بله تا حکم قطعی نشود اجرا نمی گردد.