آیا این نظر حل اختلاف درست است با توجه به اینکه وصیت کننده خودش در متن وصیت نامه قید کرده اضافه ثلث مال متعلق به همسرم می باشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۶۵ #02687641

با سلام
وصیت نامه ای در اختیار داریم که در آن در مورد ثلث مال به شرح زیر وصیت شده است:
" از ثلث مالم برای مخارج جهیزیه و عروسی دخترم می توانند پرداخت کنند و هیچ کس حق اعتراض ندارد. و اگر از ثلث مالم بعد از مخارج و آنچه را ذکر کردم اضافه آید همگی متعلق به همسرم می باشد (همسر هم در قید حیات نیست)" لازم به ذکر است مبلغ ثلث بین ۴۰۰ تا ۵۰۰ میلیون تومان است.
از چند وکیل بابت نحوه محاسبه هزینه جهیزیه سوال کردیم گفتند هزینه طبق عرف محاسبه می شود و کل این مبلغ به خرید جهیزیه تعلق نمی گیرد و مشروط به ازدواج است. حالا بابت این مشکل به شورای حل اختلاف مراجعه کردیم جهت مشاوره که گفتند مبلغ ثلث مال در اختیار وصی قرار میگیرد (وصی یکی از وراث است). البته این مشاوره و نظر دادن کمتر از ۲ دقیقه طول کشید!!!

مشاوره حقوقی ارث
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صحبت حل اختلاف صحیح است . مبلغ ثلث مال در اختیار وصی قرار میگیرد تا مطابق وصیت اقدام نماید .