چرا برای هیچ کدومشون هیچ اتفاق نیافتاده از من طلب ۵ میلیونی میکنند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۷ #02662391

سلام عرض ادب
پیشاپیش از پاسخ گوییتون ممنونم. ببخشید یکمی طولانی نوشتم ولی اگه کسی بخونه و منو راهنمایی بکنه بسیار ممنون میشم.
در شعبه بازپرسی وضعیتی پیش اومد که جای سوال برام پیش اومد و نگرانم کرد و اگر راهنمایی کنیم ممنون میشم.چند ماه پیش تصادف کردم و زدم به دوتا عابر(خانم) خوشبختانه هیچی نشد و من اونا رو به بیمارستان رساندم و اورژانس عکس و معاینات لازم رو به انجام داد گفتند هیچی نشده و ترخیص کردند، البته برگه های ترخیص و پولهای واریزی(که خودم دادم) رو دارم. تو بیمارستان پلیس بیمارستان مدارک من (کارت ماشین و بیمه) رو گرفت و به اونا داد و کارت ملی برادر یکی از اونا (من تو بیمارستان هول بودم و متوجه نشدم بعد اینکه رسیدم خونه فهمیدم) رو به من داد، گفت بین خودتون صلح کنید و تموم بشه منم اول اعتراض کردم که آخه چرا من باید مدارک بدم و اگه لازمه بریم کلانتری و اونجا این کارا انجام بشه پلیس بیمارستان اصرار کرد که شکایتی نشه و همین جا تموم بشه من قبول کردم وقتی گفتم خوب من که پول بیمارستان رو دادم و رضایت بدین گفتن الان شبه فردا بریم دفتر خونه تا رضایت بدیم، گفتم باشه.اما از فردا حرفشون تغییر کرد و گفتن بدنشون درد داره وباید برن MRI. من گفتم اگر این جوری بهتره از بیمه ماشین من استفاده کنن.بعد چند روز ۵ میلیون هزینه برا من آوردن و گفتن باید بدی.من گفتم وقتی ماشین من بیمه هست چرا از اون استفاده نکنیم ولی اصلا گوش ندادن. تا اینکه من مدارک خودم رو خواستم .ولی بازم گفتن اول خسارت مارو بده و بعد مدارک رو بهت میدیم. بعد چند هفته نه مدارک دادن (کارت ماشین-بیمه نامه) نه میرفتن شکایت میکردن خیلی هم عجیب بود هزینه ها هم افزایش میافت این بار هزینه فیزیوتراپی هم برام فرستادن.منم گفتم من فقط نظر پزشکی قانونی رو قبول دارم وبعد چند هفته بلاتکلیفی رفتم شکایت استرداد مدارک دادم.به محض این کار من، اونا رفتن دوتا شکایت کردن یکی تحت عنوان تصادف و دیگری برای اینکه من بهشون افترا زدم. تو دادگاه تصادف وقتی قاضی نظر پزشک قانونی رو باز کرد گفت برای یکی هیچ اتفاقی نیوافتاده و هیچی نشده، اونیکی هم یه کبودی کوچیکی بود که براش ۳۰۰هزارتومن دیه نوشت.(البته منم تو بیمارستان ۳۲۹۰۰۰تومن خرج کردم که مدارک رو به قاضی دادم).اتفاقا قاضی وکیل اونا رو سرزنش کرد که چرا کار رو به اینجا کشوندن و باهم صلح نکردید.اتفاق خاصی نیافتاده. ولی پرونده استرداد مدارک رفت شعبه بازپرسی و الان درگیر اون هستم . جلسه اول تو شعبه بازپرسی، خیلی برام عجیب بود بازپرس وقتی مارو صدا کرد رفتیم تو اصلا از من سوالی نکرد و برا خودش همین جوری می نوشت بعد چند لحظه گفت برید من ناراحت شدم بهش گفتم خوب بذارید منم توضیح بدم که چه اتفاقی افتاده بوده شروع کردم به توضیح دادن.اونم نمیدونم نوشت یا نه ولی کلا مارو نگا نمیکرد بعد گفت برید.منم گفتم حتما پرونده ما چیز خاصی نیست و برا همین اینطوری رفتار کرد.اما دیروز خودش به موبایل من زنگ زد گفت مدارک اون فرد( برادراون خامی که باهاش تصادف کردم) ببرم بهش بدم . منم رفتم شعبه بازپرسی به منشی گفتم، گفت من خبر ندارم برو باهاش(بازپرس) صحبت کن.رفتم تو گفت مدارک رو بده و برو .من گفتم خوب مدارک من رو هم بدین و نتیجه پرونده و جویا شدم که یهو عصبانی شد و گفت مگه میخان مدارک تو رو بخورن . من گفتم آخه شما گفتید بیا مدارک رو بده و مدارک خودتوببر .برگشت گفت تو میخای اونا رو تحت فشار بذاری. من گفتم من اول شکایت کردم و اونا بعد شکایت من رفتن و از من شکایت کردن تحت افترا. واون پرونده هم پیش شماست دیگه میتونید نگا کنید.آخه چرا میگید من اونا رو تحت فشار گذاشتم؟ بعدش هم نتیجه شکایت تصادف هم اومده. یکیشون که هیچی نشده اون یکی هم که ۳۰۰هزارتومن دیه داشته.حالا چرا من اونا رو تحت فشار گذاشتم.شما بگید تحت چه عنوان بیمه نامه و کارت ماشین منو ۲ماه ندادن و پیش خودشون نگه داشتن.شما بگید چرا وقتی برا پرونده من حکمی صادر نشده و نتیجه هنوز مشخص نیست رفتن واز من تحت عنوان افترا شکایت کردن. شما بگید چرا برای هیچ کدومشون هیچ اتفاق نیافتاده از من طلب ۵میلیونی میکردن؟الان قاضی ۳۰۰هزارتومن اونم برا یکیشون نوشته؟ وقتی اینارو گفتم کارت اونا رو به من داد هیچی نگفت.منم کارت رو برداشتم و اومدم.تو سامانه سنا هم نگا کردم برای دیروز هیچ پیغامی مبنی بر این که من باید برم پیش این بازپرس نیومده.
نگران شدم نکنه این بازپرس با این آشنا در اومده و منو بخان خدای نکرده اذیت کنن(البته رفتار بازپرس منو به این شک کرد).لازمه بگم خود دکتره وکیل اون شکایتی که از من تحت عنوان افترا کردن، هست و یه وکیل دیگه گرفته برای پرونده تصادف. منم یکه و تنها فقط با توکل به خدا میرم دادگاه.
حالا چی کار کنم؟
افوض امری الی الله انالله بصیر بالعباد
یا حق

مشاوره حقوقی تصادفات
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما
بعداز اتمام مراحل در بازپرسی برای شما روی ثنا پیامی ارسال نمیشود ،فقط پرونده جهت صدور رای به قاضی داده و بعداز صدور رای برای شما پیام می اید .
ضمنا استردادمدارک شما چی شد ؟ رای براش صادر نشد؟چون اگر در دادسرا برای تصادف شکایت کرده باشن مدارک شما باید ضمیمه باشه و درصورت مقصر بودن شما بیمه بعنوان توثیق از ما پذیرفته و مابقی مدارک به شما عودت میشه .

سلام، ببینید تو شکایت تصادف که شما موفق به اخذ تصمیم عادلانه شدی بر فرض اینکه بازپرس شما رو محرم شناخت موضوع برای اظهار نظر به دادستان ارجاع می‌شود و اگر هم موافقت با کیفرخواست شود شما می‌توانید در دادگاه هم بدوی و هم تجدید نظر علیه ایشان شکایت کنید ولی به نظر من شما شکایتی علیه ایشان یا در مقام تقابل یا جداگانه مبنی بر اخاذی مطرح کن با وجود این توضیحات و تصمیم دادگاه در مورد تصادف مغایرت خواسته ایشان با واقعیت می‌تواند مشکل شما رو حل کند