گواهی حصر وراثت چگونه دریافت شود؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۰۵ #02645439

با سلام
برای ثبت دادخواست گواهی حصر وراثت چه مدارکی لازم است؟

مشاوره حقوقی گواهی انحصار وراثت
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مدارکی شامل استشهادیه محضری مبنی بر مشخص شدن وراث متوفی،مدارک هویتی وراث و متوفی ،گواهی فوت متوفی از ثبت احوال،عقدنامه و .....ک میبایست ب شورای حل اختلاف ارائه و ضمیمه دادخواست مورد نظر شود

دادخواست خود را از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی طرح نمایید. شناسنامه متوفی و ورثه، گواهی فوت، استشهادیه محضری، سند ازدواج مورد نیاز می باشد.

مدارک برای اخذ گواهی حصر وراثت شامل
گواهی فوت
شناسنامه و کارت ملی متوفی
شناسنامه و کارت ملی همه وراث
استشهادیه فوت از دفتر اسناد رسمی
سند ازدواج
مراجعه به دفترخدمات الکترونیک قضایی برای ثبت دادخواست
نیازی به اخذ گواهی مالیات بر ارث نیست

درود بر شما، گواهی فوت، شناسنامه متوفی، شناسنامه وراث و کپی آن، وصیتنامه نامه(درصورت وجود)، سند ازدواج متوفی(درصورت تاهل) ، فرم استشهادیه، در صورت نیاز گواهی مالیاتی ارث.

گواهی فوت و شناسنامه متوفی استشهادیه شناسنامه تمامی وراث گواهی مالیاتی مورد نیاز خواهد بود

سلام
با مدارک لازم از جمله گواهی فوت،شناسنامه تمام‌ وراث و استشهادیه رسمی به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کنید.

با سلام
کارت ملی و شناسنامه متوفی
گواهی فوت متوفی
کارت ملی و شناسنامه همه ورثه حین الفوت (در صورتی که ورثه ای از دادن مدارک شناسایی هویتی خود امتناع کند یا به آنها دسترسی نداشته باشید می توانید در دادخواست از مراجع قضایی استعلام اطلاعات هویتی آنها را از ثبت احوال بخواهید)
استشهادیه محلی معرفی وراث حین الفوت
لیست اموال متوفی
ثبت نام برگ ثنا برای ورثه ای که درخواست صدور گواهی حصر وراثت می کند (برگ ثنا برای همه ورثه لازم نیست)
سند نکاحیه متوفی(اگر متاهل باشد)