هزینه ی تعمیر پارکینگ ساختمان،به عهده سازنده و ناظر ساختمان میباشد یا ساکنین؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۵۰ #02636185

پارکینگ ساختمان نشت کرده است، همچنین پشت بام رطوبت زده به دیوار طبقه پنجم، هزینه تعمیر بعهده ی سازنده و ناظر ساختمان هست یا ساکنین ساختمان؟

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر ساختمان تحویل گرفته شده و مدت تضمینی عرفی از تحویل ان گذشته است برعهده مالکین ساختمان است

سلام هزینه تعمیرات قسمت های مشترک ساختمان از جمله پارکینگ و پشت بام بر عهده ساکنین ساختمان می باشد مگر اینکه ملک مورد نظر هنوز تحویل ساکنین نگردیده باشد.

سلام معمولا در بعضی قرارداد ها یک دوره تضمین پیش بینی می شود . ضمن این که حتی در صورت عدم پیش بینی ، دوره ضمانت عرفی لحلظ می گردد . لذا بستگی دارد به این که چه زمانی ساخت ملک به اتما رسیده و تحویل شده است . اگر مدت قابل توجهی گذشته باشد ، هزینه های مذکور بر عهده ساکنین مطابق قانون تملک آپارتمان ها می باشد .

اگر ساختمان را تحویل گرفته اید و مدتی از آن گذشته است بعهده ساکنین است .