آیا با قسم ایشون دیه ثابت میشه و بنده حق هیچ دفاعی ندارم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۶۹ #02628871

باسلام واحترام
بنده راننده آژانس هستم پارسال همراه برادرم از طرف آژانس یک یخچال به مقصد قم بردیم ۲روز بعد از برگشت فهمیدم شوهر خواهرم که با خواهرم اختلاف پیدا کردن از بنده و دونفر دیگه به جرم ضرب و جرح عمدی با چاقو و توهین شکایت کرده. تو کلانتری به اون ۲ نفر رضایت کتبی داده و منم از موضوع بی خبرم. به دادسرا احضار شدم برگه فاکتور آژانس رو ضمیمه پرونده کردم و گفتم با برادرم تو مسیر قم بودیم دادیار تقاضای آنتن دهی موبایل کرده مال من زنگ نخورده مال برادرم شهر خودمونو نشون داده، تحقیقات محلی نتیجه ای نداشته، شاهد هم نداشته و تقاضای دوربین کرده اونم چیزی مشاهده نشده. الان بعد از یک سال برام ابلاغیه اومده ۲ بخشه یکیش اینکه بخاطر آنتن دهی گوشی برادرم و حصول لوث (ظن قاضی) کیفر خواست صادر شده و بخش دیگه ابلاغیه که بعلت عدم وجود ادله کافی و نبود شهود و علم قاضی قرار منع تعقیب صادر شده. این امکان هست که شوهر خواهرم چون بابت پرونده های مهریه و نفقه و ترک انفاق و جهیزیه خواهرم محکوم شده اقدام به خود زنی کرده و حاضره بخاطر پرونده ضرب وجرح هم سوگند بخوره. لطفا بنده رو راهنمایی بفرمایید چکار کنم که کار به سوگند ایشون نکشه چون قطعا الکی سوگند میخوره.

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در ارتباط با بردارتان در صورتی که شاکی سوگند یاد کند دیه ثابت می شود

شما درخواست کردید که شماره برادرتان نیز نقطه زنی شود؟

سلام و دورود شما سعی کنید مدارک خود چه در زمان حمل یخچال به قم و زمان تحویلی به شخص مورد نظر بارنامه هر چیزی که دلایل شما را اثبات نمایید به قاضی پرونده تحویل نمایید واز ظن مورد نظر خارج شوید لازم به توضیح دیه به شهود قابل اثبات می باشد و شما دلایل محکمی به قاضی پرونده باید تحویل دهید موفق باشید

با سلام
اگر شاکی سوگند بخورد
دیه ثابت می شود

درود بر شما، بخش دوم در خصوص شماست که منع تعقیب صادر شده، در خصوص برادرتان نیز تمام موارد راه به جایی نبرده که نوبت به سوگند رسیده، لذا با اقامه سوگند توسط شاکی، دیه ثابت خواهد شد

سوگند یا قسم یکی از ادله اثبات دعوی است . با توجه به اینکه برادر شما هیچ دلیل و مدرکی برای رد شکایت ندارد احتمال محکومیت ایشان (البته در صورت قسم خوردن شاکی) وجود دارد . اگر دسترسی به صاحب یخچال داشته یا افرادی از سفر شما و برادرتان اطلاع داشته اند میتوانید انها را برای ادای شهادت به دادگاه معرفی کنید .

شما می توانید ازفردی که مرسوله بردین تقاضا کنید شهادت بدهد