آیا امکان شکایت کیفری درخصوص اقدام به مزایده و واگذاری ملک توسط ایشان تحت هر عنوان امکان دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۰ #02598567

با سلام
بنده ۳ دانگ از ملکی را در سال ۹۴ با قولنامه عادی از وکیل مالک ۳ دانگ (شخص آ) خریداری نمودم ولی نسبت به انتقال سند ملک اقدامی نگردید تا تاریخ امروز ، در سال ۹۶ اظهارنامه ای به مالک ۳ دانگ دیگر (شخص ب)که در ملک ساکن بود ارسال و خریداری کردن ملک و تعیین وضعیت اجاره بها و ملک را از ایشان خواستار شدم که ایشان جوابی به بنده ندادند. امسال مالک ۳ دانگ دیگر(شخص ب) دادخواست افراز ملک و بعد مزایده و فروش ملک را نسبت به سهم بنده و به نام مالک سندی ۳ دانگ(شخص آ) که به بنده ملک را واگذار نموده انجام داده و بدون اطلاع بنده و با ابلاغ به مالک سندی،۳ دانگ(شخص آ) ملک را در مزایده خریداری و بعد ۶ دانگ آنرا واگذار مینمایند.
با توجه به اینکه بنده مالکیت خود را به شریک مشاعی خود(شخص ب) طی اظهارنامه اطلاع رسانی کرده بودم
بابت توجه شما سپاسگزارم

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نظر به فروش سهم مالکیت از سوی شخص الف به شما و عدم مالکیت ایشان چنانچه وجه مزایده را دریافت نموده عمل وی فروش مال غیر محسوب میشود در خصوص شخص ب آنهامی متوجه ایشان نمی باشد چون به استناد ماده ۲۲ قانون ثبت دولت کسی را مالک میشناسد که سند بنام وی باشد در نتیجه طرح دعوی به طرفیت شخص الف صحیح بوده ولی اقدام ایشان در اخذ وجه مزایده دژ حالیکه مالکیت نداشته جرم است