اگر برای پدر پیرم زن بگیریم، آن زن از پدرم نیز ارث می برد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۸۰ #02590926

سلام به همه وکیل های عزیز
من پدر پیری دارم می خواهیم پرستارش را برایش به عنوان زن بگیریم
سوالی که دارم این است که
اگر خود آن زن رضایت نامه بدهد و امضا بدهد که ارث نمی خواهد، این رضایت نامه قانونی است، یا اینکه اگر عقد شود در هر صورت حتی خودش هم نخواهد از پدرم ارث می برد؟
لطف کنید زودتر سوال را تایید کنید و وکیل های عزیز لطف کنید پاسخ واضح بدهید

مشاوره حقوقی ارث
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود در ازدواج دایم زوجه ارث خواهد برد

سلام درصورت ازدواج پدرتان همسرش ارث می برد و دریافت ارث امری است حکمی وبا تعهد ازبین نمی رود بنابراین می توانید عقد موقت کنی

با عقد نکاح دائم برخلاف نکاح موقت یا متعه ایشون در هر صورت از اموال پدر شما سهم الارثی خواهند داشت و رضایت و عدم رضایت ایشون تاثیری در حق سهم الارث نداره

با سلام
اگر نکاح دائم شود طبق قانون ارث می برد مگر آنکه نکاح موقت باشد

باسلام در ازدواج دایم زوجه ارث خواهد برد میتوانید برای ایشان عقد موقت را انتخاب نمایید.

در صورت عقد دایم در هرحال ارث میبرد

سلام
عقد دائم شود ارث می برد