آیا من شخصا میتوانم ساختمان خود را تکمیل کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۶۱ #02581018

سلام و خسته نباشید من یک آپارتمان از سازنده به صورت پیش فروش خریداری کردم در قرداداد بین سازنده و مالک. مالک حق فروش را به سازنده داده اکنون سازنده اعلام میکند که بدلیل ورشکستگی قادر به تکمیل ساختمان نیستم آیا من شخصا میتوانم ساختمان خود را تکمیل کنم این درصورتی هست که مالک دنبال فسخ قرارداد با سازنده است آیا مالکیت من پا برجاست باتشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله می توانید آن راتکمیل کنید وهزینه ها را از فروشنده کسرنمایید

سلام
این سوال دیروز نیز مطرح شده بود
اگر سازنده با مالک توافق کرده و مجاز به فروش بوده است فروش ایشان به شما بلا اشکال است و مالکیت شما به قوت خود باقی می باشد و فسخ قرارداد بین فروشنده و مالک تاثیری در حقوق شما ندارد
و راجع به تکمیل آپارتمان شما یا باید با سازنده توافق نمایید که خودتان تکمیل و هزینه‌اش را از ایشان بگیرید و اگر توافق نمی کنند شما باید دعوی الزام ایشان به انجام تعهد مبنی بر تکمیل ساختمان را اقامه کنید و پس از اینکه دادگاه رای به محکومیت ایشان به تکمیل ساختمان داد چنانچه ایشان به تعهد خود عمل نکردند شما می توانید خودتان آن تکمیل نموده و هزینه آن را از ایشان بگیرید تمام این موارد باید با اجازه دادگاه باشد. ضمنا اگر فروشنده به شما در تاریخ فروش ورشکسته بوده باشد که البته این امر مستلزم صدور حکم ورشکستگی از سوی دادگاه است معامله شما با مشکل مواجه است.