اتهام سرقت شبانه را از خود مبری نمایم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۹۰ #02561655

ببخشید پارسال این موقع من رفیقمو که اومده بود خونم دزدی تحویل کلانتری دادم.الان آزاد شده و به بهانه این که پشیمونه باز اومد تو مغازه کلید یدک ماشینم و برمیداره و شب باهاش میره سرقت انجام میده اونجا دوربین نبوده ولی عکس ماشین منو با گوشی گرفتن و مال دزدی رو میاره میندازه داخل حیاط خونه من که منو گیر بندازه و تلافی کنه و ماشینمو مثل قبل پارک می‌کنه و میره الان کلانتری از حیاط خونه من وسایل رو پیدا کردن من باید چیکار کنم دارم به خدا از نگرانی میمیرم میگن چون ماشین تو بوده پس خودت رفتی دزدی کردی

مشاوره حقوقی سرقت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام. متاسفانه اثبات موضوع تقریبا نشدنی می باشد.

فقط اگر بتوانید بصورت مستند حضور خودتان در ساعتی که سرقت صورت گرفته را در مکانی دیگر به اثبات برسانید میتواند در کنار سابق ایشان قرار بگیرد و نظر قاضی را جلب کند
به هر حال باید بنوعی یا سرقت سویچ و ماشین توسط ایشون را اثبات کنید یا حضورتان در آن زمان در جای دیگر در غیر اینصورت مجبور به دادن تاوان خواهید بود
موفق باشید

باسلام
متاسفانه استفاده از ماشین شما و وجود وسایل سرقتی در خانه شما همه چیز را بر علیه شما ساخته است لذا به هر طریقی شده بایستی اثبات شود که این امر توسط دوست شما انجام شده است

سلام
قطعا مالک ماشین مورد شناسایی قرار میگیرد فلذا اگر جهت اثبات مستند و دلیلی دارید ارائه دهید