میخواهد تقاضای مهریه کند و طلاق بگیرد؛ چه کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۲ #02554653

سلام وقت بخیر. من درباره موضوع طلاق و مهریه سوال دارم. خانوم من نمیخاد دیگه با من زندگی کنه و ازم خواسته بریم برای طلاق من مخالفت کردم چون دوسش دارم. الان عقدنامه و شناسنامه رو برداشته میخاد بره برا یرفتن مهریه اقدام کنه. نمیدونم پرسه ش چیه و چه بلایی بر سرمن میاد. کل دارایی من ۳۵ تومن رهن خونه س و یه تیبا .ممنون میشم کمکم کنید

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حق طلاق با زوج هست و زوجه نمیتونه درخواست طلاق کنه مگر بااستناد به موارد عسروحرج در خواست طلاق کنه ، اما مهریه حق مسلم زوجه هست و میتواند با تقدیم دادخواست به مراجع قضائی مطالبه مهریه از زوج بکند. که در این صورت احتمال دارد هم رهن و هم خودرو شما توقیف گردد و شماباید درصورت مطالبه مهریه از طرفه زوجه باید ادعای اعسار کنید تا مهریه تقسیط گردد.

با سلام
اگر ایشان اقدام به مطالبه مهریه کنند میتوانند هم خودرویی که بنام شماست و هم ۳۵ م مبلغ رهن خونه را توقیف نمایند لذا در صورتی که قصد دارید اموالتان توقیف نشود بایستی قبل از شکایت همسرتان جهت انتقال به دیگران اقدام نمایید.
اما در مورد طلاق ، تا شما اراده نکنید ایشان نمیتوانند به زور اقدام به طلاق نمایند.حق طلاق با زوج میباشد.

سلام و درود
بابت مهریه خودرو و رهن منزل توقیف میشود و حتی امکان اخذ حکم جلب هست که میتوانید برای جلوگیری از جلب ادعای اعسار مطرح کنید تا تقسیط شود و قسطی مهریه را بپردازید ولی طلاق نمیتواند بدون رضایت شما بگیرد.