تنظیم قرارداد و ثبت مهر شرکت فاقد شماره اقتصادی و روزنامه رسمی

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۲۹ #02534779

سلام وقت بخیر، بنده سال‌های قبل یک شرکت ثبت کردم. نه شماره اقتصادی داره و نه حتی روزنامه رسمی ثبت شده، صرفا شناسه ملی دارد.
برای این شرکت مهر گرفتم و یک قرارداد با شرکتی بسته‌ام (قرارداد طراحی سایت) که وسط پروژه با اینکه زمان داشت فسخ کردند. گفتند باید پولی که پرداخت شد برگشت بدید، با اینکه سورس‌ها رو هم تا جایی که کامل شده تحویل گرفتن و استفاده می‌کنند، البته دو پروژه هست‌؛ یکیشون که کلا قرارداد نداره و مبلغش رو کارت به کارت کردند، یکی از پروژه‌ها هم که قرارداد داره و مهر شرکت زده شده براش مبلغش رو کارت به کارت کردند به حساب شخصیم.
سوال ۱ : گفتن نامه‌تون رو می‌فرستیم اداره مالیات با مبلغی که اعلام کردند ۲۰ میلیون بیشتر از مبلغی هست که بهم دادن که حساب‌هامون بسته بشه و ... کلا با توجه به توضیحات چنین چیزی هست و می‌تونن؟
سوال ۲ :آیا بنده تخلفی کردم با این شرکت قرارداد بستم و مهر کردم؟

مشاوره حقوقی شرکت ها
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما موظف به ثبت دقیق درآمد بودید شرکت مذکور هم چاره ای جز ارائه گزارش ندارد و چشم پوشی ممکن نبوده ولی برای قیمت احتمالا مشکلاتی وجود داشته البته اگر صحیح باشد

با سلام اگر شما صاحب امضا شرکت هستید خیر هیچ تخلفی انجام نداده اید.خیر نمی توانند بیش از مبلغ دریافتی و پرداختی به اداره مالیات اعلام کنند.

با سلام
شما مرتکب تخلفی نشده اید.

باسلام، شما مرتکب تخلفی نشده اید.

شرکت‌ها تابع قانون تجارت بوده، لذا از زمان ثبت ضامن تمام اقدامات خود هستند

تخلفی صورت نگرفته است.

با سلام
خیر شما تخلفی نکردید.