میتونه مانع دادن حضانت پسرم به من بشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۸ #02526357

باسلام وخسته نباشیدخدمت شماعزیزان.
بعد چند سال زندگی مشترک پسردار شدیم که چند ماه دیگه پسرم ۷ ساله میشه. چند ماه قبل زنم به همراه پسرم خونه رو ترک کرده و گفته هم طلاق میخاد هم حضانت پسرمون رو. زنم از نظر اعصاب یکم مشکل داره تا الان ۲ دفعه دست به خودکشی زده سال گذشته برا دومین دفعه دست به خودکشی زده. با پسرمون برخوردهای خیلی تند و شدیدی میکرد و اگر با یکی از اعضای خانواده م مشکل پیدا میکرد با اذیت و آزار پسرمون تلافی میکرد. من خودم چند سال اعتیاد داشتم اما از روزی که بچه دار شدیم ترک کردم. الان پسرم نزد مادرشه. اما مادرش سعی میکنه تا مانع دیدن و وقت گذرانی من با پسرم بشه تا از ذهن پسرم پاک بشم به تازگی هم متوجه شدیم واسه اینکه پسرم نسبت بمن بی علاقه وبی محبت بشه تهت فشار با تهدید و تنبه و ترساندش میزاره تا به دیدنم علاقه ی نشون نده. الان زنم میگه تو دادگاه کافیه بگه که من معتاد هستم و با دیدن بی علاقگی پسرم نسبت به من میتونه مانع دادن حضانت پسرم به من بشه.التماس میکنم راهنمای کنید

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
حضانت تا۷سالگی بامادر وتابلوغ با پدر است ولی دادگاه تعیین خواهد کرد که چه روز هایی در هفته فرزندتان را ببینید
اما جهت سلب حضانت از مادر میتوانید به خطری که طفل را تهدید میکند استناد کنید