آیا یکی از مالکین میتواند مانع از فروش ملکم شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۷۷ #02524794

سلام من یک طبقه از ساختمان دو طبقه رو دارم الان قصد فروش ملک رو دارم الان اون یکی طبقه دیگه نه میاد بخره نه میزاره بفروشم .و الان میگه باید پنجاه میلیون تومان بدی تا بزارم ملکتو بفروشی آیا این پیشنهادی که داده تو دادگاه جرمی محسوب میشه و درکل چی کار کنم برای فروش لطفا راهنمایی کنید ؟؟

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام با توجه به اینکه طبقات مجزا میباشد شما ابتدا برای افراز و صدور سند مالکیت مجزا اقدام کنید، چنانچه ملک از نظر اداره ثبت غیر قابل افراز تشخیص داده شد شما میتوانید با اخذ گواهی عدم قابلیت افراز از ثبت نسبت به طرح درخواست فروش مال مشاع اقدام کنید در این صورت دادگاه کل ملک را ولو بدون رضایت شریک دیگر از طریق مزایده خواهد فروخت و هرکس پس از کسر حق اجرا، سهم خود را از ثمن برمیدارد.