من در دادگاه چی بگم که محکوم نشوم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۶۳ #02506441

سلام
من میخوام برای فرار از دین شکایت کنم زمانی که استعلام از اداره ثبت گرفتم بابت ماشین زوج بعد از یک ماه و نیم جوابش اومد که پلاک ثبتی ندارد و من نمیدونم زوج ماشینش رو وقتی نامه از دفتر خونه رفته درب منزل و متوجه شده من مهریه را اجرا گذاشتم فروخته یا قبلش آیا میتونم فرار از دین شکایت کنم باید چه کاری انجام بدم تا بتونم ثابت کنم که ماشین داشته چون پلاک ماشین رو دارم و الان از طریق الکتونیک غذایی مهریه را اجرا گذاشتم و زوج میخواد اقساط بده میگه هیچی ندارم؟
سوال بعدیم اینه که من یه مقدار طلا دارم که وقتی زوج از خانه رفت با خود نبرد و یک تکه متعلق به زوج هست در بین آنها آیا زوج با ظبط فیلم که از من پرسیده سرویس طلا و انگشتر و دستبند مگه پیش تو نیست و من گفتم چرا طلاها پیش من هستن که یکیشون برای زوج بوده ولی وقتی مهریه ام رو دادی بهت میدم و جداگانه اسم اون تیکه طلا رو که متعلق به زوج بوده نیاوردم میتونه از من شکایت کنه و اون فیلم مدرکش بشه یا نه چون من گفتم طلاها دست من هست نه فقط دستبند؟
ممنون میشم هر دو سوال رو جواب بدید چون من دستبند زوج رو به دلیل لازم داشتن پول فروختم

مشاوره حقوقی مهریه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

انتقال اموال قبل از اجراییه مشمول جرم فرار از دین نمی باشد

با سلام.
فیلم به عنوان اماره قضایی توسط قاضی مورد بررسی قرار می‌گیرد و به عنوان دلیل محکمه پسند و قطعی نمی‌تواند مورد استناد قرار گیرد.
در مورد فرار از دین نیز در صورتی که قبل از اجرائیه باشد فرار از دین محسوب نمی‌شود. برای حصول اطمینان از تاریخ انتقال سند میتوانید استعلام از اداره راهور و... را از دادگاه حقوقی درخواست کنید.

اگر قبل از اجرائی انتقال داده فرار از دین محسوب نمی شود

باسلام
انتقال قبل از اجرائیه مصداق فرار از دین نیست .هدایا هبه محسوب و قابل رجوع و در صورت تقصیر در تلف معادل آنرا باید پرداخت نمائید.
فیلم به تنهایی نمی تواند مثبت چیزی باشد.

با سلام و احترام.
چون ماشین قبل از صدور رای فروخته شده نمی توان توقیف کرد.در خصوص طلاها اگر به عنوان امانت در دست شما بود میتونن با فیلمی که گرفتن به عنوان اماره استفاده کنم و ازتون بگیرن.اما در دوران نامزدی براتون خریده این به عنوان هدایای نامزدی محسوب می شود و نمی تواند پس بگیرد.و اگر هبه باشد میتونن از هبه رجوع کرده و پس بگیرن

با سلام
انتقال پیش از صدور اجرائیه از مصادیق فرار از دین نمی باشد .

با سلام خیر بابت منتقل کردن خودرو نمیتوانید از وی شکایت کنید و در خصوص طلا چون هبه بوده در صورتی همسرتان میتواند آن را استرداد کند که موجود باشد و در صورت فروش این امر امکان پذیر نیست.