تکلیف ما که زمین خریدیم چی میشه، میتونن معامله فسخ کنند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۳ #02502804

سلام. خسته نباشید از سایت خوبتون

من یه مشاوره حقوقی میخواستم لطفا دقیق منو راهنمایی کنید با تشکر

من یه زمینی از یه آقای خرید کردیم سال گذشته که ایشون وکالت فروش از پدر خانومشون داشتن چون زمین به نام پدرخانمش بود و مشاع بود چون بخشی از زمین به نام پدر خانمش بود و مابقی به اسم یه آقای دیگه... ولی در وکالت فروش اختیار کامل فروش و انتقال دادن معامله انجام شد و این آقا غیر از مبلغی که قرار بود تو محضر بهشون واگذار بشه مابقی پول گرفتن الان بعد یکسال که هر روز به ما میگفت یه مشکلی تو سند و داره درست میشه طول کشید تا دیگه ما دیدیم نمیاد به نام بزنه و چون قیمت زمین بالا رفته میخواد یه جوری معامله فسخ کنه سند تک برگی درخواست دادن اما مرحله آخرش که باید بره محضر و انجا رو نمیره حالا ما شکایت کردیم که در روز دادگاه چند نفر اومدن که از کسایی که زمین چون به صورت ارث به نامشونه میگن این آقا یعنی کسی که وکالت فروش داشته بدون اذن ما اقدام به فروش کرده من میخوام بدون قانون چه اقدامی میکنه و این آقا حتی اگه بدون اذن بقیه بوده پس وکالت روش چیه؟
نزدیک یک ساله خورده ۸۰ درصد پول پرداخت کردیم.

ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر شما اطلاعات بیشتری باید بدهید اما اصول کلی را به شما عرض میکنم؛اول ازهمه ببینید که مالک اصلی آن قطعه زمین چه کسی میباشد اگرشخصی که مالک است و وکالت فروش آن زمین را به دامادش داده است مشکلی نیست اما مالک فوت نموده باشد شما باید گواهی حصر وراثت اخذ کنید سپس به طرفیت وراث دادخواست بدهید.اما اگر وکالت فروش نداشته باشد فروش مال غیرنموده است ومجازات دارد ویا خارج از اختیارات وکالت نامه عمل نموده باشد وجه ثمن معامله را باخسارت تاخیرتادیه دریافت خواهید نمود.

سلام. اگر موکل فوت کرده باشه، وکالت اون اقا باطله و ورثه به طرفیت شما دعوا را ادامه خواهند داد.