شکایت کرده چرا ماشین فرسوده شده است؛ چنین حقی دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۸۵ #02481739

ماشینی نیسان مدل ۱۳۸۲ را چند سال قبل بابت ضمانت که مال شخص دیگری بود به شخصی وکالت فروش دادم سه سال بعد از طریق دادگاه با شاهد به قاضی گفت زبانی ماشین رو بابت طلبم از من خریده و قاضی دستور استرداد خودرو رو داده من هم اون ماشین رو گذاشتم پارکینگ

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به استناد خیارعیب معامله قابل فسخ است .اماخیارعیب فوریست!

در صورت معیوب بودن خودرور معامله به واسطه خیار عیب قابل فسخ خواهد بود

سلام سوال مفهوم نیست. به طور کلی اگر ماشین عیبی داشته باشد میتواند فسخ کند