صدور پروانه ساختمانی منوط به پرداخت حق تفکیک می باشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۵۱ #02456511

با سلام و خسته نباشید،
اینجانب یه قطعه زمین مسکونی با متراژ ۲۰۰ متر از یک قطعه زمین ۸۰۰ متری فروشنده خریداری کردم البته زمین مذکور سند رسمی ندارد و با توجه به موقعیت محلی بصورت قولنامه ای خرید و فروش میشه. برای ساخت ساختمان به شهرداری مراجعه کردم شهرداری صدور پروانه ساختمانی را منوط به پرداخت حق تفکیک حدودا به میزان ۴۵ درصد قیمت کارشناسی زمین کرده آیا شهرداری چنین اختیاری داره یا نه؟ ضمنا بنده در حال حاضر قصد افراز و تفکیک ملک را ندارم ممنون میشم راهنمایی نمایید.

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
خرید ۲۰۰ متر از زیرزمین ۸۰۰ متری عملا به منزله افراز زمین است و شهرداری طبق ماده ۱۰۱ اصلاحی قانون شهرداری می تواند قسمتی از ملک یا مبلغی معادل آن را در این رابطه مطالبه می نماید که مالک زمین که تفکیک کننده است باید آن را بپردازد مگر اینکه در قرارداد به عهده شما محول شده باشد.