چطور به طرف مقابلم که میخوام پولی بهش قرض بدم تا بعدا به دردسر نیوفتم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۲۶ #02452611

سلام بنده یه ماشین بنام خودم دارم که همسرم (مرد) اسرار بر فروختن ماشین داره چون خراب شده، و یکی دیگه با پس انداز خانوادش یه ماشین دیگه بنام خودش تهیه کنه، بنده میخوام ازش یه دست نوشته بگیرم که این پول رو هروقت که تقاضا کردم معادل نرخ روز بمن بدهد چون همسرم مصرف کننده هست و بزودی قصد جدایی ازش دارم، ممنون میشم متن که میخوام بدم بنویسه رو برا بگید چطوری که قانونی وب نقص باشه، البته دو تا شاهد هم میگذارم

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما
راه اول تنظیم سند خودرو به نام خودتان
راه دوم گرفتن سفته با امضای همسر در روی سفته و امضای یک کارمند که پرداخت مبلغ سفته رو تعهد و تضمین کنه در پشت سفته

نمیتوانید از ایشان نرخ روز را مطالبه نمایید مگر اینکه طی تعهد و اقرار محضری عنوان کنید مثلا تعداد ۲۰ سکه بهار آزادی به زوج قرض داده اید که ایشان بصورت عندالمطالبه بایستی آنرا به شما مسترد نماید ، و شامل نرخ روز نیست و فقط تعداد سکه ها را میتوانید مطالبه نمایید مگر اینکه تعداد را بیشتر درج نمایید . ولیکن پیشنهاد میکنم از دادن وجه و فروش ماشینتان صرفنظر نمایید اکنون مالتان دست خودتان است و بعدا با رسید هم اگر بتوانید اثبات کنید وجهی میخواهید ایشان میتواند به اقساط بپردازد .

سلام
به نظر چنین اقدامی منطقی نیست و مضافا که تقاضای مبلغی بیش از انچه به قرض داده اید مصداق ربا است
در حالت کلی چنانچه قصد قرض دادن دارید پیشنهاد میکنم ازطریق تنظیم سند رسمی اقدام نمایید

اینکه ماشین خویش ، که مال هست فروخته و پول آن را به همسر به عنوان قرض دهید و معادل نرخ روز بگیرد . توصیه نمی گردد .‌سودپول مصداق ربا بوده و دادگاه قبول نمی کنند ثانیا .‌برای گرفتن پول خویش باید حداقل نه ماه اسیر مراجع قضایی باشید